dilluns, 2 de setembre de 2019

Andana Editorial (1): Dues monedes, de Núria Tamarit


Andana Editorial és una empresa valenciana, d'Algemesí, fundada l'any 2009 i especialitzada en literatura infantil i juvenil. Ha publicat un còmic en valencià.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català del còmic Dues monedes, escrit i dibuixat per l'autora valenciana Núria Tamarit, publicat el març de 2018. L'obra va guanyar el Premi València de Novel·la Gràfica de 2018, organitzat per la Institució Alfons el Magnànim.


DUES MONEDES

Dues monedes
Núria Tamarit
21 x 28 cm
Color (portada i interior)
124 pàgines
Enquadernat en cartoné
18,90 €
Col·lecció Novel·la Gràfica núm. 1
Març de 2019
INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Mar, una adolescent europea, viatja al Senegal amb sa mare, que treballa en un projecte de construcció d'una biblioteca i una emissora de ràdio en un poble d'agricultors i pescadors al nord de la regió.

Habituada a les comoditats i dinàmiques de l'anomenat primer món, a mesura que s'anirà aclimatant als ritmes i costums del lloc, anirà prenent consciència que la meitat del seu equipatge eren tòpics, prejudicis i desconeixement.

Sobre el terreny, Mar descobrirà una cultura sensual i hospitalària, un paisatge de bellesa insòlita i una societat amb problemàtiques molt específiques i sotmesa a greus desajusts polítics, però també aliena a moltes de les nostres servituds quotidianes.


Enllaços:

- Presentació d'Andana Editorial, al seu web
Fitxa de Dues monedes, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Núria Tamarit, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Andana Editorial, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs d'Andana Editorial Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari