11 de setembre 2019

Grup 62 (11) / Estrella Polar (6): Monster Allergy, d'Alessandro Barbucci, Katja Centomo, Francesco Artibani i Barbara Canepa


Estrella Polar és un segell editorial del Grup 62 especialitzat en llibres per a infants i joves. Ha publicat alguns còmics en català. El Grup 62 és propietat del Grup Planeta (soci majoritari) i el Grup Enciclopèdia Catalana.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català de la col·lecció de còmic Monster Allergy, d'Alessandro Barbucci, Katja Centomo, Francesco Artibani i Barbara Canepa. Se'n varen publicar tres números (març i setembre de 2011, i març de 2012), integrats a la col·lecció Comic Books, que inclou còmics publicats pels segells Fanbooks i Estrella Polar.


MONSTER ALLERGY (3 números)

Monster Allergy
Alessandro Barbucci, Katja Centomo, Francesco Artibani i Barbara Canepa
22 x 29 cm
Color (portada i interior)
48 pàgines
Enquadernat en cartoné
Vol. 1 i 2: 3 €. Vol 3: 11,95 €
Col·lecció Comic Books




INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

De la sèrie de televisió!

Sinopsi de La casa dels monstres [vol. 1]:

Si l'Elena Patata no s'hagués entossudit a conèixer els seus veïns, res de tot allò no hauria passat... Així és com comença Monster Allergy, la màgica història d'un nen que té la capacitat de veure allò que per als altres és invisible. Coses que us semblarien estranyes o impossibles, a casa seva són ben normals.La sobtada desaparició d'en Frufrú, el gat de l'Elena, obligarà la noia a demanar ajuda als misteriosos veïns. Allà coneixerà en Zick, que li ensenyarà l'increïble món dels monstres. Junts s'endinsaran en una trepidant aventura plena d'humor i d'intriga, en què hauran de fer front a un munt de perills inesperats.

- Monster Allergy [núm. 1]: La casa dels monstres (març de 2011)
- Monster Allergy [núm. 2]: La piràmide dels invulnerables (setembre de 2011)






Enllaços:

Fitxa de Monster Allergy, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de la col·lecció Comic Books, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Estrella Polar, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Grup 62, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs d'Estrella Polar i Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada