18 de setembre 2019

PRH (17) / Reservoir Books (2): L'Anna i el Pep, de Lucie Lomová


[Darrera actualització: 27 de juliol de 2020]

Reservoir Books és un dels segells de Penguin Random House Grupo Editorial (PRH, web corporativa). Va néixer com a col·lecció l'any 1998 i va esdevenir un segell el 2015. Ha publicat alguns còmics en català.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català de la col·lecció de còmic infantil L'Anna i el Pep, de l'autora txeca Lucie Lomová. A dia d'avui (juliol de 2020), s'han publicat dos números, el març de 2019 i el març de 2020, respectivament.


L'ANNA I EL PEP

L'Anna i el Pep
Lucie Lomová
17,3 x 24,6 cm
Color
112 pàgines
Cartoné
16'90 €
Març de 2019










INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL [del núm. 1]

Un clàssic del còmic infantil centreeuropeu: el primer volum de les aventures dels ratolinets Anna i Pep.

Sinopsi

L'Anna i el Pep són veïns, dos ratolinets de la mateixa edat. Els agrada molt jugar a detectius i buscar aventures, malgrat que als seus pares no els faci gaire el pes.

Tant a la ciutat com al camp, han de fer front a misteris i malfactors de tota mena. En el món que els envolta -que sovint és màgic- els problemes no tenen necessàriament una solució fàcil, i les trampes i les mentides dels grans s'assemblen molt a les nostres, les dels humans. Tot i així, en les seves peripècies hi regna sempre el bon humor.

Des de fa trenta anys, els episodis protagonitzats per l'Anna i el Pep han fet somniar les nenes i els nens d'un preciós racó d'Europa, la República Txeca. T'atreveixes a endinsar-te amb ells en aquestes fantàstiques aventures?





Enllaços:

Fitxa de L'Anna i el Pepa Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Lucie Lomová, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Reservoir Books, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Penguin Random House, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de Reservoir Books Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada