23 de setembre 2019

Editorial Joventut (4): Escampar la boira, de Chloé Cruchaudet


L'Editorial Joventut va ser fundada per José Zendrera l'any 1923 a Barcelona. És coneguda principalment pels seus àlbums il·lustrats.

El març de 2018 va engegar la col·lecció Joventut Còmic. Segons l'antiga versió del web de l'editorial: "Estrenem aquesta nova col·lecció amb obres de contrastat èxit en el panorama internacional del còmic infantil, i reconegudes amb alguns dels guardons més prestigiosos d'aquest sector.".

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català del còmic infantil Escampar la boira, de l'autora francesa Chloé Cruchaudetpublicat l'octubre de 2018.


ESCAMPAR LA BOIRA

Escampar la boira
Chloé Cruchaudet
A partir de 7 anys
24 x 31,5 cm
28 pàgines
Enquadernat en cartoné
16 €
Col·lecció Joventut Còmic
Octubre de 2018








INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Aquest còmic de gran format ens narra les aventures d'una colla d'amics que, tot buscant un lloc llunyà on escapar-se es trobaran amb una situació inesperada que els farà canviar d'opinió. Un llibre que amb subtilesa, humor i en el format d'aventures més preferit per els nens serveix per parlar de l'empatia, de trobar el lloc d'un mateix en el món i per donar-se compte que, a vegades, canviant una mica de perspectiva es veuen les coses d'una manera molt diferent. Al final del llibre trobem un joc final amb el que es pot construir el rai de la historia gràcies a una maqueta retallable i les instruccions de com muntar-la.


Enllaços:

Fitxa de la col·lecció Joventut Còmic, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Chloé Cruchaudet, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de l'Editorial Joventut, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de l'Editorial Joventut i Tebeosfera i el bloc ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada