10 de setembre 2019

GEC (9) / La Galera (4): Sanity i Tallulah, de Molly Brooks


La Galera és una empresa catalana fundada l'any 1963. Està especialitzada en literatura infantil i juvenil. Des de 1992, forma part del Grup Enciclopèdia Catalana.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català del còmic Sanity i Tallulah, de l'autora estatunidenca Molly Brooks, publicat el març de 2019.


SANITY I TALLULAH

Sanity i Tallulah
Molly Brooks
14,6 x 20,7 cm
Color (portada i interior)
240 pàgines
Enquadernat en cartoné
16,95 €
Març de 2019










INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Sinopsi

Millors amigues. Científiques boges i detectives a temps parcial.

La vida en una petita estació espacial que orbita en un racó perdut de l'univers pot ser molt avorrida. La Sanity Jones i la Tallulah Vega són millors amigues i fan el possible per escapar de la monotonia del dia a dia espacial vivint aventures, resolent misteris i salvant-se mútuament de tots els embolics en què es fiquen. Però quan l'últim projecte científic de la Sanity ­una gateta de tres caps increïblement adorable i completament il·legal­ s'escapa del laboratori i comença a provocar estralls, les noies hauran de regirar tota l'estació per trobar-la (abans que els danys siguin irreparables!).

Els lectors al·lucinaran amb aquesta increïble aventura galáctica de l'autora debutant Molly Brooks.

Sobre l'autor

La MOLLY BROOKS és la il·lustradora de Flying Machines: How the Wright Brothers Soared de l'Alison Wilgus, i la creadora de molts còmics, que pots llegir al seu web (mollybrooks.com). Les seves il·lustracions han aparegut al Village Voice, The Guardian, el Boston Globe, Time Out New York, el Nashville Scene, el Riverfront Times, la revista Toast, la revista BUST, ESPN i Sports Illustrated, entre d'altres. Dedica el seu temps lliure a mirar sèries policíaques antigues i a escriure còmics sobre fer punt, hoquei i/o sentiments. La Molly viu i treballa a Brooklyn.


Enllaços:

Presentació de La Galera, al seu web
Fitxa de Sanity i Tallulah, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de Molly Brooks, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de La Galeraa Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa del Grup Enciclopèdia Catalana (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de La Galera i Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada