dimecres, 9 de setembre de 2020

Planeta Cómic (9): Naruto, de Masashi Kishimoto


Planeta Cómic és el nom actual del segell del Grupo Planeta que s'encarrega de publicar còmics, però hi ha altres segells d'aquesta editorial que també en publiquen. Va ser creat l'any 2015. El nom anterior del segell era Planeta DeAgostini Comics.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català del manga Naruto, una col·lecció de 72 números, escrita i dibuixada per l'artista japonès Masashi Kishimotora.

L'editorial Glénat España va començar a publicar l'edició en català de Naruto el juny de 2006. El darrer número que va aparèixer amb el segell de Glénat va ser el 51, el febrer de 2012. Els núm. 52-54 foren publicats per l'editorial EDT (Editores de Tebeos), l'abril, el juny i l'agost de 2012. El 6 de març de 2013, Planeta va anunciar que publicaria la col·lecció a partir del núm. 55 (juny) i que reimprimiria els números esgotats. El núm. 72, el darrer de la sèrie, va aparèixer l'abril de 2016. Llop Segarrenc va explicar la trajectòria editorial de la col·lecció al blog ComiCat.


NARUTO (72 números)

Naruto
Masashi Kishimoto
11,5 x 17 cm
Color (portada), blanc i negre (interior)
194 pàgines
Rústica amb sobrecobertes
Sentit de lectura occidental
7,50 €
INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL [del núm. 1]

Les aventures del ninja més famós

Sinopsi:

En la Vila Oculta de la Fulla, un xaval d'allò mes problemàtic que Estudia a l'Escola de ninges, Naruto, es dedica a tramar trapellada rere trapellada. El somni de Naruto és el de arribar un dia a heretar el nom de Hokage, reservat als Grans Herois i de convertir-se en el millor ninja de tots els temps.

Podrà Naruto aconseguir els seus anhels de grandesa?!Enllaços:

Fitxa de Naruto (Glénat/EDT), a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de Naruto (Planeta Còmic), a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Masashi Kishimoto, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Planeta Cómic, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de Planeta Cómic Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari