18 de maig 2019

GEC (7) / La Galera (3): Els historionautes, de Frances Durkin i Grace Cooke


La Galera és una empresa catalana fundada l'any 1963. Està especialitzada en literatura infantil i juvenil. Des de 1992, forma part del Grup Enciclopèdia Catalana.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català de la col·lecció de còmic didàctic Els historionautes, de Frances Durkin i Grace Cooke. A dia d'avui (maig de 2019), s'han publicat 3 volums: Una aventura egípcia, Una aventura romana i Una aventura vikinga, publicats el febrer de 2019.


ELS HISTORIONAUTES

Els historionautes
Frances Durkin i Grace Cooke
15,5 x 23 cm
Color (portada i interior)
80 pàgines
Enquadernat en rústica
11,95 €










- Els historionautes. Una aventura egípcia (febrer de 2019)

INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Sinopsis

Apunta't a viatjar a l'antic Egipte amb els Historionautes i ajuda'ls a descobrir els secrets del passat! Per poder tornar a casa hauràs d'explorar tombes al·lucinants, aprendre a desxifrar jeroglífics, esbrinar com es feien les mòmies i saber-ho tot sobre els déus i el més enllà. Els Historionautes són la combinació perfecta d'Història i diversió!


Els historionautes. Una aventura romana (febrer de 2019)


INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Sinopsis

Apunta't a viatjar als temps de l'antiga Roma amb els Historionautes i ajuda'ls a descobrir els secrets del passat! Per poder tornar a casa hauràs de colar-te en uns banys romans, emprovar-te una armadura de legionari, fer un sacrifici en el temple dels déus, anar en un carro de cavalls a tota velocitat i conèixer feroços gladiadors. Els Historionautes són la combinació perfecta d'Història i diversió!


Els historionautes. Una aventura vikinga (febrer de 2019)


INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Sinopsis

Apunta't a viatjar a l'època dels vikings amb els Historionautes i ajuda'ls a descobrir els secrets del passat! Per poder tornar a casa, hauràs de desxifrar els misteris que amaguen les runes, construir vaixells, trobar menjar al bosc i saber-ho tot sobre els saquejos dels vikings. Els Historionautes són la combinació perfecta d'Història i diversió!


Enllaços:

Presentació de La Galera, al seu web
Fitxa d'Els historionautes, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de La Galeraa Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de La Galera i Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada