16 de juliol 2019

Norma Editorial (12): FCB Detectius. Les botes d'or, de Pau Plana i Mike Bonales


Norma Editorial és una empresa catalana fundada per Rafael Martínez l'any 1977. El maig de 2018 va publicar una revista amb el seu catàleg (incomplet) de còmics i altres productes en català: Còmics en català. Vinyetes que parlen la teva llengua.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català del còmic FCB Detectius. Les botes d'or, escrit per Pau Plana i dibuixat per Mike Bonales, publicat el maig de 2015. És un producte oficial del FC Barcelona.


FCB DETECTIUS. LES BOTES D'OR

FCB Detectius. Les botes d'or
Pau Plana i Mike Bonales
17 x 26 cm
Color (portada i interior)
72 pàgines
Enquadernat en cartoné
14,95 
Maig de 2015 (novetat de juny)









INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

ÚNICAMENT ELS FCB DETECTIUS PODRAN SALVAR EL BARÇA!

L'única obsessió del malvat Malherbe és acabar d'una vegada per totes amb el Barça i tot allò que representa. Per fer-ho ha enviat els seus esbirros a robar les botes amb què en Koeman va marcar el gol de Wembley de 1992. El gol que va fer al Barça campió d'Europa per primera vegada. Però Malherbe no sap que, si empipes al Barça... estàs empipant als FCB Detectius!

Long, Star, Capi, Erika i Benji són els millors jugadors de la FCBEscola. Al mateix temps que entrenen per convertir-se en uns cracs culers, investiguen els misteris més increïbles del món del futbol.

Funcionarà la malèfica estratègia de Malherbe? Qui podrà defensar-nos de la seva ofensiva? Sense cap mena de dubte, aquest és un cas per a l'equip del FCB Detectius!

Enllaços:

Fitxa de FCB Detectius. Les botes d'or, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Pau Planaa Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Mike Bonalesa Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Norma Editorial, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de Norma Editorial, en català i en castellàTebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada