05 d’agost 2019

Serps en el col·legi, de Postalkids i El Payo Migue: campanya de micromecenatge a Verkami


L'assetjament escolar és un dels problemes més greus que es pateixen als nostres col·legis i instituts, dins i fora de les aules. L'educació i la conscienciació són una part important de la solució a aquesta xacra.

L'editorial PostalKids ha engegat una campanya de micromecenatge al web de Verkami per publicar en català el seu còmic Serps en el col·legi, amb dibuixos d'El Payo Migue. L'objectiu és aconseguir 450 €. Les recompenses costen entre 10 i 125 €. La campanya acabarà el 27 d'agost.

Aquí teniu el text de la campanya.




SOBRE EL PROJECTE

Des de Postalkids i donats els valors i conceptes amb els quals treballem, com la solidaritat, el respecte pels altres, el medi ambient, la igualtat, diversitat de gènere... Vam veure la necessitat de crear una eina que ajudàs a combatre el bullying. Ho vam fer en forma de còmic de 28 pàgines, amb uns dibuixos i textos clars i directes. En la part final del còmic també apareixen unes activitats/exercicis reflexius per a acabar de treballar el concepte.

Ara volem portar la història de la nostra protagonista a més públic editant el còmic en versió Valencià/Català.


SIPNOSI


Clara té un problema.
Una circumstància passatgera però poc freqüent a la seua edat, que li fa patir les burles dels seus companys de classe.

En aquesta història presentada en format còmic, descobrirem el desenvolupament d'esdeveniments que acompanyen a una xiqueta de 8 anys en un cas de bullying i les conseqüències que té en la seua vida diària, amb els seus companys de classe, professores i família.

Una història d'amor, amistat i professionalitat, perquè els nostres menors reforcen la importància del respecte mutu.


ALGUNES MOSTRES D'AQUESTA NOVA EDICIÓ:

https://issuu.com/postalkids/docs/serps_4_mostres_pdf


QUI SOM?

PostalKids és una editorial. Les nostres creacions les manem en un sobre gran, per correu postal a la bústia de casa. Els xiquets al·lucinen en veure una carta amb el seu nom. Els nostres enviaments abasten des de contes, còmics, jocs, encunyacions...que els convidarà a aprofundir en valors i coneixements importants per al seu creixement i desenvolupament.

Treballem la solidaritat, el respecte pels altres i el medi ambient, la igualtat i diversitat de gènere; entre altres. També estimularem altres intel·ligències amb jocs relacionats amb la ciència, com l'astronomia o les matemàtiques. Tot això travessat pel nostre desig de fomentar la seua creativitat, explorant l'art i les sensacions.

Les nostres creacions estan supervisades pels nostres col·laboradors, composta per psicòlegs/es, professors/es, educadors/es socials i pedagogs/es, amb amplis coneixements i experiència en infància i formació amb menors.

La traducció d'aquesta edició en valencià ha sigut realitzada desinteressadament pel nostre col·laborador i professor, Enric Albiach.

Tota la informació sobre els nostres projectes, llibres i jocs, es troben en la nostra pàgina web: www.postalkids.com


A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Com veieu hem tractat d'ajustar el màxim possible el pressupost per a poder arribar a l'objectiu.

125€...Maquetació
275€....Producció del còmic
50€.....Recompenses


CALENDARI PREVIST

El lliurament del còmic i recompenses s'efectuarà la primera quinzena de setembre 2019.


+ INFO

Postalkids.com
IG: @postalkids
FB: PostalKids
TW: @PostalKids



La campanya als mitjans especialitzats i generalistes:

ComiCat (23 de juliol)
Vilaweb (24 de juliol)

Fem possible l'edició en català del còmic Serps en el col·legi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada