divendres, 27 de desembre de 2019

Disset Edició (1): El terror de les nenes, de diverses autores


Disset Edició és el segell editorial de l'empresa mallorquina Disset Consultors, creada l'any 1994 (amb el nom de Di7 grup d'Edició).

Aquesta entrada està dedicada al còmic El terror de les nenes. 13 històries de terror i un apèndix de consol, que inclou historietes realitzades per Margalida VinyesFlavia Gargiulo i Pere Pau SanchoEnriqueta LlorcaNívola Uyá i Eva Barceló, publicat l'octubre de 2019. Alguns dels originals d'aquestes històries varen ser exposat al Casal Solleric, de Palma, durant el CòmicNostrum 2018, a l'exposició El terror de les nenes, del malson a la historieta.


EL TERROR DE LES NENES

El terror de les nenes
Diverses autores
17 x 24 cm
Color
96 pàgines
Enquadernat en rústica amb solapes
16,50 €
Octubre de 2019

INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

La por, els tabús, els obstacles i la pressió dels cànons estètics són només alguns dels terrors quotidians als quals s'enfronten les autores en aquest llibre. El d'elles és un acarament terrorífic allunyat dels tòpics, lliurat en un terreny on el que s'escruta s'analitza amb una nova mirada. Les tretze historietes serveixen com desfogament i antídot amb el qual aplanar el tortuós i difícil camí cap a la resiliència.

I és que quan la historieta esdevé l'únic mitjà possible que permet obrir-li portes a la por, el terror i l'angoixa semblen conjurar-se per escapar per la finestra.


Enllaços:

- Anunci de la publicació d'El terror de les nenes, a ComiCat
- Fitxa de Margalida Vinyes, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Flavia Gargiulo, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Enriqueta Llorca, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Nívola Uyá, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de Disset Consultors i Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari