05 de març 2021

Edebé (1): Clara i les ombres, d'Andrea Fontana i Claudia Petrazzi


Edebé és el segell en català i castellà del Grup Edebé, fundat a Barcelona el 1888 per la Congregació Salesiana.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català del còmic Clara i les ombres, dels autors italians Andrea Fontana Claudia Petrazzi, publicat el novembre de 2020.



Clara i les ombres
Andrea Fontana i Claudia Petrazzi
A partir de 12 anys
Cartoné
14 x 20,5 cm
192 pàgines
Color
14,95 €
Novembre de 2020








INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

1988, els Estats Units. La Clara, una nena amb epilèpsia, es muda amb el seu pare a una nova ciutat després que la seva mare els abandoni. La Clara sempre s’ha sentit turmentada per ombres amenaçadores que mai no ha entès. Sense amics i insegura, els seus nous companys de classe es burlen d’ella fins que es troba amb un grup d’amics amb els quals crea un vincle especial. Quan els abusadors de l’escola comencen a desaparèixer i la policia sospita que pot ser cosa d’un assassí en sèrie, la Clara i els seus amics descobreixen una veritat encara més aterridora. Podrà la Clara enfrontar-se a les seves pors i salvar als nens que han desaparegut?

Andrea Fontana neix, viu i treballa a Gènova. És escriptor, guionista i crític de cinema. Col·labora amb Fumettologica, Segnocinema, Quinlan, PointBlank i ha col·laborat amb «Cineforum» i «Carte di cinema». Ha escrit nombrosos assaigs dedicats al cinema i a l’animació, des de Studio Ghiblia La bomba é l’onda (Bietti), passant per les monografies dedicades a Robert Zemeckis, SatoshiKon, M. NightShyamalan. Els seus assaigs han aparegut en nombrosos volums, entre els quals destaca MazingaNostalgiade Marco Pellitteri i Ilmondi di Miyazakide Matteo Boscarol. Ha participat en el catàleg de l’Asian Film Festival i en el de la Festa del Cinema de Roma. Però per sobre de tot és un marit enamorat i el pare de dues nenes que l’inspiren cada dia.

Claudia Petrazzi neix l’any 1985 als boscos de la Toscana, on actualment viu i treballa. El seu avi era pintor i gràcies a ell va créixer amb una llibreta de dibuix i llapis de colors a les mans. Després de llicenciar-se a l’Acadèmia de Belles Arts de Perugia, va tenir l’oportunitat de treballar com a animadora stop motiona Milà, a l’estudi Yusaki. Mentrestant, comença la feina com a il·lustradora de llibres infantils. Ha publicat amb Salani, Piemme, Giunti, DeAgostini i Sem Editore. A banda dels llibres, les seves passions són les rareses del passat (des d’objectes fins a cases en ruïnes), l’època medieval i les pel·lícules antigues de terror. Creu en el poder de la música i en els esperits de la natura.


Fonts d'informació: els webs d'Edebé Tebeosfera i el bloc ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada