18 de juliol 2022

Andana Editorial (7): A prova d'aigua, d'Anémona de Río


Andana Editorial és una empresa valenciana, d'Algemesí, fundada l'any 2009 i especialitzada en literatura infantil i juvenil. Ha publicat alguns còmics en valencià.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català del còmic A prova d'aigua, escrit i dibuixat per l'autora gallega Aldara Álvarez García, que signa amb el nom d'Anémona de Río, i publicat el desembre de 2021 a la col·lecció Andana Gràfica.



A prova d'aigua
Anémona de Río
Rústica
17 x 24 cm
96 pàgines
Color
10,90 €
Col·lecció Andana Gràfica núm. 5
Desembre de 2021







INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Una vegada acabats els estudis, una jove gota d'aigua està ja preparada per a la seva tasca. Però el primer dia de treball tot ocorre massa ràpid: perd de vista el seu grup i es desperta en un lloc desconegut. Haurà de reunir valor i internar-se en aquest nou món per trobar les seves companyes i companys, intentar complir la seua comesa i descobrir qui és l'esmunyedís foraster que ho posa tot potes enlaire.

Anémona de Río (Aldara Álvarez García) va néixer a Vigo el 1995. Li agrada dibuixar des de sempre, però mai no ho va contemplar como a una profesió fins que en 2013 va entrar a l'escola de còmic i il·lustració O Garaxe Hermético, de Pontevedra, on participà en dos àlbums: 221BD i Verne i...


Enllaços:

Tast d'A prova d'aigua, al web de l'editorial
- Fitxa d'A prova d'aigua, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Anémona de Río, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de la col·lecció Andana Gràfica, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Andana Editorial, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs d'Andana Editorial Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada