01 de setembre 2022

Disset Edició (5): Tanmateix, la màgia, de Cristina Llorente i Flavia Gargiulo


Disset Edició és el segell editorial de l'empresa mallorquina Disset Consultors, creada l'any 1994 (amb el nom de Di7 grup d'Edició). Ha publicat alguns còmics en català.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català del còmic titulat Tanmateix, la màgia, escrit per Cristina Llorente i dibuixat per Flavia Gargiulo; i publicat el novembre de 2021. Es va publicar mitjançant una campanya de micromecenatge a la web d'Ulele, finalitzada amb èxit el 30 de juliol de 2021.


TANMATEIX, LA MÀGIA

Tanmateix, la màgia
Cristina Llorente i Flavia Gargiulo
Rústica
17 x 24 cm
Color
124 pàgines
17 €
Novembre de 2021INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

"Tanmateix, la màgia" conta l'etapa en què Toni Roca, padrí de Cristina, es va dedicar a organitzar la cavalcada de Reis Mags a Palma, entre 1954 i 1975.

La idea de la novel·la parteix d'un descobriment real de la néta: un retall de diari on Quinito Caldentey, periodista i torero, entrevista en Toni a propòsit de la seva última cavalcada com a organitzador. La troballa l'anima a investigar i a reunir-se amb els qui van compartir aquella època amb el seu avi: uns ja no hi són, altres poc recorden, però encara n'hi ha que, en sentir el seu nom, esbossen un gran somriure i s'asseuen per xerrar-ne llargament. Els seus relats, les fotos familiars, els mapes, els diaris,... l'han ajudat a perfilar la història, a recrear els personatges i els escenaris.

En el llibre coincideixen personatges que, en la vida real, no varen poder fer-ho. L'amabilitat i l'entusiasme de les persones que han col·laborat en el procés i els llapis de Flavia, han fet possible tornar a ajuntar-los. La resta, és cosa de la màgia.


Enllaços:

Fitxa de Tanmateix, la màgia, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Cristina Llorente, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Flavia Gargiulo, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Disset Edició, a Tebeosfera (en castellà)


Fonts d'informació: els webs de Disset Edició i Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada