29 de gener 2019

Bang Ediciones (4) / Mamut Cómics (4): la col·lecció Golden Age


[Darrera revisió: 10 de març de 2020]

Bang ediciones és una editorial catalana especialitzada en còmics, fundada l'any 2004.

El 2008 va crear la col·lecció Mamut Cómics, dedicada al còmic i a l'àlbum il·lustrat infantils. Mamut és una línea editorial composta, a dia d'avui, de nou col·leccions diferents. D'aquestes, n'hi ha sis que són de còmic i tres, d'àlbum il·lustrat. De les sis col·leccions de còmic, n'hi ha cinc que tenen la seva corresponent edició en català: El meu primer còmic 3+ anysEl meu primer còmic 6+ anysEl meu primer còmic 9+ anysGolden Age i Mamut llest. La col·lecció Mamut & Wistiti és l'única que no té edició en català.

Aquesta entrada està dedicada a la col·lecció Golden Age. A dia d'avui (març de 2020), només hi ha un volum publicat en català: El món és rodó, de Graham Marks i Oscar Grillo.

Col·lecció Golden Age
Diversos autors
19 x 26 cm
Color
64 pàgines
Cartoné amb puntes rodones i llom de tela
15 €




INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Amb la col·lecció GOLDEN AGE volem recuperar aquells clàssics del còmic infantil per a gaudi de les noves generacions i per a tornar a ser aquell infant que vam ser i que mai deixarem de ser.


El món és rodó, de Graham Marks i Oscar Grillo

INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Què passaria si totes les formes del món es convertissin en angles rectes? Què passaria amb les flors, els rius, les muntanyes i els arbres? En Casper i en Jasper, junt amb tota una cola de personatges pintorescos, hauran d'enfrontar-se al rei Kúbic per a evitar que converteixi tot en cubs i, de pas, recuperar la pilota que han perdut.


Enllaços:

- Fitxa de Graham Marks, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa d'Óscar Grillo, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de Golden Age, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Bang Ediciones, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de Mamut Cómics i Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada