dijous, 30 d’agost de 2018

Norma Editorial (2): Tintín i Hergé


[Actualització de dia 31 d'octubre de 2018: L'Il·lustre Haddock segueix apareixent al web de Norma Editorial. Per tant, suposam que segueix al catàleg de l'editorial.]

Norma Editorial és una empresa catalana fundada per Rafael Martínez l'any 1977. El mes de maig d'enguany va publicar una revista amb el seu catàleg de còmics i altres productes en català: Còmics en català. Vinyetes que parlen la teva llengua. No és un catàleg complet: hi falta L'Il·lustre Haddock.

Aquesta entrada està dedicada als productes relacionats amb Hergé i Tintín que Norma Editorial ha publicat en català.

Amb data de setembre de 2007, l'editorial va publicar un cofre que conté els 24 àlbums de Les aventures de Tintín. A més, va publicar el còmic biogràfic Les aventures d'Hergé, escrit per Jose Louis Bocquet i Jean-Luc Fromental i dibuixat per Stanislas. Finalment, Norma manté al seu catàleg els llibres L'Il·lustre Tornassol L'Il·lustre Haddock. Recull dels renecs del Capità, escrits per Albert Algoud.


LES AVENTURES DE TINTÍN - EDICIÓ DEL CENTENARI (24 àlbums)Les aventures de Tintín - Edició del centenari
Hergé
16'5 x 22'5 cm
Color (portada i interior)
Enquadernat en cartoné
195 €
Setembre de 2007

Per a commemorar els 100 anys del naixement d'Hergé, presentem LES AVENTURES DE TINTÍN: EDICIÓ DEL CENTENARI, una autèntica joia de col·leccionista formada per un luxós cofre que conté la col·lecció completa de TINTÍN. Inclou àlbums emblemàtics com TINTÍN AL PAÍS DELS SOVIETS, ALPHA ART (l'àlbum no acabat per Hergé abans de morir) i altres més polèmics com TINTÍN AL CONGO.


LES AVENTURES D'HERGÉ

LES AVENTURES D’HERGÉ (català)

Les aventures d'Hergé
Jose Louis Bocquet, Jean-Luc Fromental i Stanislas
22 x 29'5 cm
Color (portada i interior)
72 pàgines
Enquadernat en cartoné
13'90 €
Novembre de 2011

Des del seu pas pels Boy Scouts a les seves primeres publicacions a la premsa belga, passant per les seves trobades artístiques amb Jacobs o Warhol, aquesta biografia recorre totes les etapes vitals d'Hergé, creador de l'immortal Tintín i un dels grans mestres del còmic europeu. Amb un estil "línia clara", Bocquet, Fromental i Stanislas ens narren amb mestria l'apassionant història d'un home que va revolucionar el món del còmic.


L'IL·LUSTRE TORNASSOL

L´IL·LUSTRE TORNASSOL (Edició en català)

L'Il·lustre Tornassol
Albert Algoud, Hergé
22'5 x 14'2 cm
Color (portada i interior)
96 pàgines
Enquadernat en cartoné
15 €
Maig de 2002

Vols conèixer els secrets del savi més important del segle passat? L'IL·LUSTRE TORNASSOL et revela tot el que sempre has volgut saber sobre aquest estrambòtic company del jove reporter Tintín, a més de fer un repàs per tots els seus invents i les seves aventures més importants.


L'IL·LUSTRE HADDOCK. RECULL DELS RENECS DEL CAPITÀ

L’IL·LUSTRE HADDOCK (Ed. Català)

L'Il·lustre Haddock. Recull dels renecs del Capità
Albert Algoud, Hergé
23 x 15 cm
Color (portada i interior)
96 pàgines
Enquadernat en cartoné
12 €
Octubre de 1996

El capità Haddock, inseparable company d'aventures de Tintín, és un mestre dels insults. Aquest llibre és un complet diccionari dels seus famosos juraments i malediccions.


Enllaços:

Edicions de Tintín a Catàleg de Còmic en Català
Tintín en català (blog)
Fitxa de Norma Editorial a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de Norma Editorial, en català i en castellàTebeosfera i el blog Comicat

Cap comentari:

Publica un comentari