30 d’agost 2018

Norma Editorial (2): Tintín i Hergé


[Darrera revisió: 3 de març de 2022]

Norma Editorial és una empresa catalana fundada per Rafael Martínez l'any 1977. El mes de maig de 2018 va publicar una revista amb el seu catàleg de còmics i altres productes en català: Còmics en català. Vinyetes que parlen la teva llengua.

Aquesta entrada està dedicada als productes relacionats amb Hergé i Tintín que Norma Editorial ha publicat en català.

Amb data de setembre de 2007, l'editorial va publicar un cofre titulat Les aventures de Tintín. Edició del centenari, que conté els 24 àlbums de la col·lecció. El novembre de 2011, va publicar el còmic biogràfic Les aventures d'Hergé, escrit per Jose Louis Bocquet i Jean-Luc Fromental i dibuixat per Stanislas. Finalment, Norma va publicar els llibres L'Il·lustre Tornassol L'Il·lustre Haddock. Recull dels renecs del Capità, escrits per Albert Algoud. Ambdós estan exhaurits/descatalogats.



Les aventures de Tintín - Edició del centenari
Hergé
Cartoné
16,5 x 22,5 cm
Color
195 €
Setembre de 2007


INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

COL·LECCIÓ COMPLETA DE TINTÍN (24 àlbums)

Una autèntica joia de col·leccionista formada per un luxós cofre que conté la col·lecció completa de TINTÍN, amb motiu dels 100 anys del naixement d’Hergé. Es tracta de Les aventures de Tintín: Edició del centenari. Inclou àlbums com l’iniciàtic Tintín al país dels soviets, l’inacabat Tintín i l’art alfa (a causa de la mort d’Hergé) i altres clàssics com El cranc de les pinces d’or, El secret de l’unicorn, Hem trepitjat la lluna, L’afer Tornassol i Tintín al Tibet.



Les aventures d'Hergé
Jose Louis Bocquet, Jean-Luc Fromental i Stanislas
Cartoné
22 x 29,5 cm
Color
72 pàgines
13'90 €
Novembre de 2011







INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Des del seu pas pels Boy Scouts a les seves primeres publicacions a la premsa belga, passant per les seves trobades artístiques amb Jacobs o Warhol, aquesta biografia recorre totes les etapes vitals d'Hergé, creador de l'immortal Tintín i un dels grans mestres del còmic europeu. Amb un estil "línia clara", Bocquet, Fromental i Stanislas ens narren amb mestria l'apassionant història d'un home que va revolucionar el món del còmic.


L'IL·LUSTRE TORNASSOL

L'Il·lustre Tornassol
Albert Algoud, Hergé
Cartoné
22,5 x 14,2 cm
Color
96 pàgines
15 €
Maig de 2002
Exhaurit/descatalogat


INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Vols conèixer els secrets del savi més important del segle passat? L'IL·LUSTRE TORNASSOL et revela tot el que sempre has volgut saber sobre aquest estrambòtic company del jove reporter Tintín, a més de fer un repàs per tots els seus invents i les seves aventures més importants.


L'IL·LUSTRE HADDOCK. RECULL DELS RENECS DEL CAPITÀ

L'Il·lustre Haddock. Recull dels renecs del Capità
Albert Algoud, Hergé
Cartoné
23 x 15 cm
Color
96 pàgines
12 €
Octubre de 1996
Exhaurit/descatalogat

INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

El capità Haddock, inseparable company d'aventures de Tintín, és un mestre dels insults. Aquest llibre és un complet diccionari dels seus famosos juraments i malediccions.


Enllaços:

Edicions de Les aventures de Tintín, a Catàleg de Còmic en Català
Tintín en català (blog)
Fitxa de Norma Editorial, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de Norma Editorial, en català i en castellàTebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada