dimecres, 7 d’abril de 2021

Grup62 (20) / Edicions 62 (1): Sàpiens. El naixement de la humanitat, de Yuval Noah Harari, David Vandermeulen i Daniel Casanave


Edicions 62 és una editorial catalana fundada a Barcelona el 1961. Avui en dia, és un dels segells de Grup62. El Grup62 és propietat de Grup Planeta (soci majoritari) i Grup Enciclopèdia Catalana.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català del còmic Sàpiens. El naixement de la humanitat. Una història gràfica, escrit per l'historiador israelià Yuval Noah Harari i el belga David Vandermeulen, i dibuixat pel francès Daniel Casanave. És l'adaptació gràfica de l'assaig Sàpiens. Una breu història de la humanitat, de Harari. Va ser publicat l'octubre de 2020.Sàpiens. El naixement de la humanitat. Una història gràfica
Yuval Noah Harari, David Vandermeulen i Daniel Casanave
Cartoné
19 x 24 cm
248 pàgines
Color
21,90 €
Octubre de 2020INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

El fenomen Sàpiens, il·lustrat i adaptat per a joves i adults.

Sàpiens. Una breu història de la humanitat, de l’historiador Yuval Noah Harari, ha estat un del llibres més influents d’assaig per als adults de les darreres dècades, tant a Catalunya (on fa sis anys que és a les llistes de més venuts) com a tot el món.

Ara, per poder divulgar encara més els seus coneixements, Yuval Noah Harari ens proposa un projecte molt estimulant: una novel·la gràfica, o còmic, en què adapta per als lectors joves i adults el contingut del seu assaig. L’il·lustrador Daniel Casanave, David Vandermeulen, i Yuval Noah Harari ens expliquen amb humor el naixement de la humanitat des de l’aparició de l’Homo Sàpiens a la revolució agrícola. I consistirà en 240 pàgines il·lustrades a tot color i amb les corresponents vinyetes que explicaran la revolució cognitiva d’una manera atractiva i assequible per als lectors adolescents i joves.

240 pàgines il·lustrades a tot color que expliquen el naixement de la humanitat d’una manera atractiva i divulgativa per als lectors de totes les edats.


Enllaços:

- Resssenya de Sàpiens, de Llop Segarrenc a ComiCat
Fitxa de Yuval Noah Harari, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de David Vandermeulen, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de Daniel Casanavea Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Edicions 62, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Grup62, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs d'Edicions 62 i Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari