07 d’abril 2021

Grup62 (20) / Edicions 62 (1): Sàpiens. Una història gràfica, de Yuval Noah Harari, David Vandermeulen i Daniel Casanave


[Darrera actualització: 24 de desembre de 2021]

Edicions 62 és una editorial catalana fundada a Barcelona el 1961. Avui en dia, és un dels segells de Grup62. El Grup62 és propietat de Grup Planeta (soci majoritari) i Grup Enciclopèdia Catalana.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català de la col·lecció de còmic Sàpiens. Una història gràfica, escrita per l'historiador israelià Yuval Noah Harari i el belga David Vandermeulen, i dibuixada pel francès Daniel Casanave. És l'adaptació gràfica de l'assaig Sàpiens. Una breu història de la humanitat, de Harari. Avui en dia, s'han publicat els dos primers volums: El naixement de la Humanitat (octubre de 2020) i Els pilars de la civilització (novembre de 2021).



Sàpiens. Una història gràfica. El naixement de la humanitat
Yuval Noah Harari, David Vandermeulen i Daniel Casanave
Cartoné
19 x 24 cm
248 pàgines
Color
21,90 €
Octubre de 2020



INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

El fenomen Sàpiens, il·lustrat i adaptat per a joves i adults.

Sàpiens. Una breu història de la humanitat, de l’historiador Yuval Noah Harari, ha estat un del llibres més influents d’assaig per als adults de les darreres dècades, tant a Catalunya (on fa sis anys que és a les llistes de més venuts) com a tot el món.

Ara, per poder divulgar encara més els seus coneixements, Yuval Noah Harari ens proposa un projecte molt estimulant: una novel·la gràfica, o còmic, en què adapta per als lectors joves i adults el contingut del seu assaig. L’il·lustrador Daniel Casanave, David Vandermeulen, i Yuval Noah Harari ens expliquen amb humor el naixement de la humanitat des de l’aparició de l’Homo Sàpiens a la revolució agrícola. I consistirà en 240 pàgines il·lustrades a tot color i amb les corresponents vinyetes que explicaran la revolució cognitiva d’una manera atractiva i assequible per als lectors adolescents i joves.

240 pàgines il·lustrades a tot color que expliquen el naixement de la humanitat d’una manera atractiva i divulgativa per als lectors de totes les edats.



Sàpiens. Una història gràfica II. Els pilars de la civilització
Yuval Noah Harari, David Vandermeulen i Daniel Casanave
Cartoné
19 x 24 cm
256 pàgines
Color
21,90 €
Novembre de 2021



INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

El nou volum de l’edició gràfica Sàpiens: Els pilars de la civilització

256 pàgines il·lustrades a tot color que expliquen la revolució agricola d’una manera atractiva i assequible. Un recorregut per la història humana ple d’humor i enginy.

I si fa 12.000 anys els humans vam caure en un parany i encara no ens n’hem pogut escapar?

Després d'El Naixement de la humanitat (2020), aquest nou volum se centra en la Revolució Agrícola. Narra amb un gran talent creatiu com, fa 10.000 anys, els sàpiens van passar de caçadors-recol·lectors a agricultors, un canvi fonamental en la seva forma de vida que va establir els pilars de la civilització i va determinar el futur de la humanitat.


Enllaços:

Fitxa de Yuval Noah Harari, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de David Vandermeulen, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de Daniel Casanavea Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Edicions 62, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Grup62, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs d'Edicions 62 i Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada