28 de març 2019

GEC (5) / Bridge (5): les obres de Sarah Andersen


[Darrera actualització: 25 d'agost de 2022]

Bridge és un segell editorial de Grup Enciclopèdia Catalana creat l'any 2010 i especialitzat en llibres il·lustrats. Ha publicat alguns còmics en català.

Aquesta entrada està dedicada a les edicions en català de les col·leccions de còmic creades per l'autora estatunidenca Sarah AndersenAvui dia (agost de 2022), Bridge ha publicat quatre números de la col·lecció Sarah's ScribblesCréixer és un mite (octubre de 2016), Una magdalena feliç (juliol de 2017), Gats indòmits (juliol de 2018) i De professió: rareta (novembre de 2021). I també ha publicat un volum de la col·lecció Ullals (octubre de 2020).


SARAH'S SCRIBBLES

Sarah's Scribbles
Sarah Andersen
Cartoné
16,5 x 20,2 cm
Color (portada), blanc i negre (interior)
Núm. 1, 3 i 4: 120 pàgines. Núm. 2: 136 pàgines
14,90 €







INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL:

SINOPSI [del núm. 1]

Ets únic i irrepetible? Gaudeixes socialitzant-te per inflar el currículum? Créixer i madurar són uns reptes fascinants per als quals et sents superpreparat/da? Argh. Fot el camp, sisplau.

Aquest llibre és per a la resta d'humans. Aquests còmics documenten com malgastar caps de setmana sencers sense fotre ni brot enganxat/da a internet, l'agonia d'anar pel carrer de la mà del noi o noia que t'agrada, passar el dia somiant que arribes a casa i et poses el pijama, i preguntar-te quan, exactament, et faràs gran.

Bàsicament, el llibre mostra els horrors de la vida moderna.

La Sarah Andersen és una il·lustradora de Brooklyn. Aquest llibre NO és autobiogràfic. Què va.

SOBRE L'AUTORA

Sarah Andersen és il·lustradora i dibuixant de còmic, graduada a l'institut Artístic de Maryland. Viu a Brooklyn i, amb només 23 anys, ha fet del seu semiautobiogràfic personatge una de les sensacions de més èxit a les xarxes. la il·lustradora d'una nova generació.


- Sarah's Scribbles núm. 1: Créixer és un mite (octubre de 2016)
- Sarah's Scribbles núm. 2: Una magdalena feliç (juliol de 2017)
- Sarah's Scribbles núm. 3: Gats indòmits (juliol de 2018)
- Sarah's Scribbles núm. 4: De professió: rareta (novembre de 2021)






Ullals
Sarah Andersen
Cartoné
17,5 x 21 cm
Color (portada), blanc i negre (interior)
120 pàgines
14,90 €
Octubre de 2020









INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL:

SINOPSI

La nova sèrie de l'autora best-seller de Sarah's Scribbles.

Ullals és el nou projecte de la famosa il·lustradora Sarah Andersen, arriba a les llibreries aquest 2020. Els protagonistes seran un home llop i una vampir que surten junts. L'obra evoluciona amb la seva relació. Al principi no es coneixen i assistirem, a través d'escenes plenes d'humor, a com els dos s'esforcen per adaptar-se l'un a l'altre. Més endavant, ens mostraran com és el seu dia a dia com a parella, fins que finalment marxen a viure junts.

De l'autora de Créixer és un mite, Una magdalena feliç i Gats indòmits, amb més de 50.000 exemplars venuts. Una de les il·lustradores més importants del panorama actual, amb més de 3 milions i mig de seguidors a Instagram.

La nova sèrie de Sarah Andersen, una de les il·lustradores més importants del panorama actual, amb més de 3 milions i mig de seguidors a Instagram.

SOBRE L'AUTOR

Sarah Andersen és il·lustradora i dibuixant de còmic, graduada a l'institut Artístic de Maryland. Viu a Brooklyn i, amb només 23 anys, ha fet del seu semiautobiogràfic personatge una de les sensacions de més èxit a les xarxes. la il·lustradora d'una nova generació.


Enllaços:

Presentació de Bridge, al seu web
- Ressenya de Sarah's Scribbles: Gats indòmits, de Llop Segarrenc a ComiCat
- Ressenya d'Ullals, de Llop Segarrenc a ComiCat
- Fitxa de Sarah's Scribbles, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa d'Ullals, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Sarah Andersena Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Bridge, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Grup Enciclopèdia Catalana, a Tebeosfera (en castellà)


Fonts d'informació: els webs de Bridge i Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada