09 d’octubre 2019

Panini Cómics (3) / Evolution Comics (1): Miniblogger, de Georgina Gerónimo


Panini Cómics és el segell de l'empresa Panini España que acull els còmics que no són de l'editorial estatunidenca Marvel ni mangues. Ha publicat alguns còmics en català. Panini España va ser creada el 1986 i forma part del Grupo Panini, una empresa italiana fundada el 1961.

Evolution Comics és un subsegell de Panini Cómics creat el 2014, destinat a la publicació d'historietes de caràcter minoritari.

Des de 2016, Panini s'encarrega de publicar, amb el segell d'Evolution, les obres guanyadores de la segona ronda de la Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic.  

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català de Miniblogger. Consells pràctics per sobreviure a la blogosfera, de l'artista catalana Georgina Gerónimo, publicat l'abril de 2016, que va ser l'obra guanyadora de la Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic 2015.


MINIBLOGGER. CONSELLS PRÀCTICS PER SOBREVIURE A LA BLOGOSFERA

Miniblogger. Consells pràctics per sobreviure a la blogosfera
Georgina Gerónimo
17 x 24 cm
Color
104 pàgines
Enquadernat en cartoné
15 €
Abril de 2016








INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Es pot viure d'un blog de moda? És fàcil? Em pagaran per assistir a esdeveniments importants?
A qui no li agradaria que li regalessin roba per omplir infinitament l'armari? A la Miniblogger, sí. La nostra protagonista és una noia superficial i vanitosa que somia ser una blogger famosa i viure amb l'esquena dreta.
Però realment ser blogger és viure amb l'esquena dreta? I què hi ha de la Blogosfera? És un món tan bonic com el pinten, on els talons no fan mal, la barra lliure és implícita i els cupcakes no engreixen?Al llarg de la història veurem la Miniblogger recórrer aquest meravellós o no tant meravellós camí cap a l'èxit d'un blog de moda, amb els seus peròs i les seves contres, com la vida mateixa, però amb molt, molt, molt postureo.

Obra guanyadora de la Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic 2015


Enllaços:

Ressenya de Miniblogger, de Llop Segarrenc a ComiCat
Fitxa de Miniblogger, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Georgina Gerónimo, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa d'Evolution Comics, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Panini España, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de Panini Cómics Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada