dimecres, 2 d’octubre de 2019

PRH (18) / Beascoa (3): Aventura total, de Jaume Copons i Òscar Julve


Beascoa és un segell infantil de Penguin Random House Grupo Editorial (PRHweb corporativa) des que el va adquirir l'any 2001. Ha publicat alguns còmics en català.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català de la col·lecció de còmic infantil Aventura total, escrit per Jaume Copons i dibuixat per Òscar Julve, ambdós catalans. A dia d'avui (setembre de 2019), n'hi ha 2, de números publicats.


AVENTURA TOTAL

Aventura total
Jaume Copons i Òscar Julve
A partir dels 7 anys
14,4 x 21,2 cm
Color
96 pàgines
Enquadernat en rústica
9,95 €
INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

L'Ulisses i la Lia s'apunten a Aventura Total, una extraescolar de l'escola que, tal com indica el seu nom, els portarà a una aventura total!

Sinopsi [del núm. 1]

A l'escola de l'Ulisses i la Lia, els alumnes poden escollir entre diverses extraescolars. En contra de la seva voluntat, tots dos acaben a classe d'Aventura Total amb el professor Hache, un vell estrany i esquerp. El que l'Ulisses i la Lia no saben és que el professor amaga un gran secret i que estan a punt d'embarcar-se en una trepidant aventura.

L'Ulisses i la Lia realitzaran, gairebé de manera involuntària, el seu primer viatge espacial a bord de la Serendip, la nau del professor Hache. A la seva travessia donaran amb el planeta Eternia, habitat exclusivament per nens. Allà són confosos per agents secrets i capturats. Aconseguiran escapar?


- Aventura total núm. 1: El secret del professor (setembre de 2019)
- Aventura total núm. 2: Un pla malèfic (setembre de 2019)
Enllaços:

Fitxa de Jaume Copons, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Òscar Julve, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Beascoa, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Penguin Random House, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de Beascoa i Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada