16 d’octubre 2019

Panini Cómics (5) / Evolution Comics (3): Red & Blue, de Sara Soler


Panini Cómics és el segell de l'empresa Panini España que acull els còmics que no són de l'editorial estatunidenca Marvel ni mangues. Ha publicat alguns còmics en català. Panini España va ser creada el 1986 i forma part del Grupo Panini, una empresa italiana fundada el 1961.

Evolution Comics és un subsegell de Panini Cómics creat el 2014, destinat a la publicació d'historietes de caràcter minoritari.

Des de 2016, Panini s'encarrega de publicar, amb el segell d'Evolution, les obres guanyadores de la segona ronda de la Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català de Red & Blue, de Sara Soler, publicat el març de 2018, que va ser l'obra guanyadora de la Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic 2017.


RED & BLUE

Red & Blue
Sara Soler
17 x 24 cm
Color
64 pàgines
Enquadernat en cartoné
12,95 €
Març de 2018










INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

La Red i la Blue són dues joves aventureres que comparteixen pis en un regne de fantasia anomenat Mondavil. Han acabat els estudis i volen guanyar-se la vida fent el que més els agrada: caçar monstres, viure aventures i convertir-se en grans heroïnes. Però sense experiència no és fàcil trobar una bona feina. Mentrestant han de pagar la llum, el gas i el lloguer, i el propietari és un goblin molt avar que no les deixa endarrerir-se amb els pagaments. Les dues juntes començaran a viure la vida adulta mentre lluiten contra tota mena de monstres, com dracs, Gorgones, clients que no paguen i caps explotadors. Però sense que se n'adonin, un gran perill va creixent a l'ombra i necessitaran posar en pràctica tot el que han après fins ara per poder salvar la situació. Seran capaces de superar tots els obstacles i les pors quan arribi el moment de la veritat?


Enllaços:

Ressenya de Red & Blue, de Llop Segarrenc a ComiCat
Fitxa de Red & Blue, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Sara Soler, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Evolution Comics, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Panini España, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de Panini Cómics Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada