01 d’octubre 2019

Grup 62 (14) / Estrella Polar (9): Zombillennium, d'Arthur de Pins


Estrella Polar és un segell editorial del Grup 62 especialitzat en llibres per a infants i joves. Ha publicat alguns còmics en català. El Grup 62 és propietat del Grup Planeta (soci majoritari) i el Grup Enciclopèdia Catalana.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català del còmic Zombillennium, de l'autor francès Arthur de Pins. Estrella Polar només va publicar el núm. 1 d'aquesta col·lecció, titulat Greta (gener de 2011), integrat a la col·lecció Comic Books, que inclou còmics publicats pels segells Fanbooks i Estrella Polar.


ZOMBILLENNIUM núm. 1: GRETA

Zombillennium núm. 1: Greta
Arthur De Pins
22 x 28,5 cm
Color
56 pàgines
Enquadernat en cartoné
3 €
Col·lecció Comic Books
Gener de 2011








INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

En Zahner no es plantejava canviar de feina i ni molt menys s’imaginava que acabaria atropellat per una mòmia, un esquelet i un vampir. Tots tres són treballadors de Zombillennium, un parc temàtic de terror on cada cap de setmana hi van menys famílies a passar el dia. Però la vida dóna girs inesperats i sense necessitar currículum ni carta de recomanació en Zahner ja forma part de l’equip d’empleats del parc, és el nou encarregat de la paradeta de cotó de sucre. El dilema del seu cap és si convertir-lo en home llop o vampir... Treballar en una empresa de zombis, vampirs, homes llop, mòmies i bèsties de la nit és com a mínim tan difícil com fer-ho en una d’humans: les condicions del treballador no són millors.


Enllaços:

Fitxa de Zombillennium, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Arthur De Pins, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de la col·lecció Comic Books, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Estrella Polar, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Grup 62, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs d'Estrella Polar i Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada