26 de juliol 2024

Grup62 (25) / Estrella Polar (15): Minitwins, d'Elisenda Roca i Cuchu


Estrella Polar és un segell editorial de Grup62 especialitzat en llibres per a infants i joves. Ha publicat alguns còmics en català. Grup62 és propietat de Grupo Planeta.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català de la col·lecció de còmic infantil Minitwins, escrita per Elisenda Roca i dibuixada per Cuchu (Sònia González Arévalo), ambdues catalanes. Avui en dia, s'han publicat tres números: els dos primers, a l'agost de 2023, i el tercer, a l'abril de 2024. El núm. 4 està previst per a l'octubre d'enguany.


MINITWINS

Minitwins
Elisenda Roca i Cuchu
De 6 a 8 anys
Cartoné
15 x 21 cm
Color
80 pàgines
12,95 €










INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL del núm. 1

Converteix-te en un guardià de la natura!

La Lila i en Tom, dos bessons molt especials, un dia mengen una herba misteriosa que els fa petits com ratolins. A partir d'aleshores poden parlar amb els animals del bosc i viure aventures increïbles.

En aquesta primera aventura, els Minitwins, ajudats per tots els animals del bosc, hauran de buscar una solució per poder a tornar a ser com abans, i en això els ajuda la Kitsune, la guineu màgica protectora del bosc, que els retornarà a la mida que tenien abans i així els adults no se n'adonaran...

Amb lletra MAJÚSCULA per aprendre a llegir!

- Històries autoconclusives, il·lustracions en color, barreja de còmic i llibre il·lustrat, textos breus, lletra majúscula i humor, el món dels animals: són tots els elements que donen rellevància a Minitwins.

- Elisenda Roca i Cuchu són molt conegudes arreu de l'estat espanyol, totes dues amb una trajectòria consolidada en el món del llibre infantil.


- Minitwins núm. 4: En Bang ha desaparegut! (previst per a l'octubre de 2024)






Ellaços:

Fitxa de Minitwins, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Elisenda Roca, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de Cuchu, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Estrella Polar, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Grup62, a Tebeosfera (en castellà)


Fonts d'informació: les webs de l'editorial Estrella Polar Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada