10 de juliol 2024

Edicions del Pirata (1): Ot el bruixot, de Picanyol


Edicions del Pirata és una editorial catalana independent creada l'any 2004 i especialitzada en literatura infantil i juvenil. Ha publicat alguns còmics en català.

Aquesta entrada està dedicada a la nova edició en català de la col·lecció de còmic infantil Ot el bruixot. Tires còmiques, de Josep Lluís Martínez i Picanyol (1948-2021), àlies Picanyol, i publicades anteriorment a la revista Cavall Fort. L'edició consta de tres volums, publicats entre el novembre i el desembre de 2022.

En aquest blog, hi teniu la informació de l'edició anterior d'Ot el bruixot en tres volums, publicada per Norma Editorial, actualment descatalogada.


OT EL BRUIXOT. TIRES CÒMIQUES

Ot el bruixot. Tires còmiques
Picanyol
A partir de 5 anys
Rústica
12,7 x 20,3 cm
Color (coberta), blanc i negre (interior)
204 pàgines
11,95 €








INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

L’antídot contra l’avorriment!

Endinsa’t en l’esbojarrat i simpàtic món de l’Ot el bruixot i gaudeix de les seves tires còmiques més famoses, publicades consecutivament durant més de 40 anys!

Amb aquesta nova edició de les clàssiques tires còmiques de l’Ot el bruixot recomanades per a totes les edats, també podràs aprendre un truc de màgia i faràs una manualitat superdivertida. Aquest és el primer llibre de la col·lecció, així que trobaràs les activitats més senzilles. La dificultat augmentarà progressivament en els dos llibres següents.

L’humor blanc i subtil d’en Picanyol et farà cargolar-te de riure. No hi ha ningú que es pugui resistir a l’encant de l’Ot, que ha enamorat vàries generacions amb les seves ocurrències brillants i desbaratades. Seu, relaxa’t i gaudeix del món còmic de l’Ot el bruixot. T’enganxarà! L’Ot el bruixot és l’antídot contra l’avorriment!


- Ot el bruixot. Tires còmiques núm. 3 (desembre de 2022)





Enllaços:

- Presentació d'Edicions del Pirata, a la web de l'editorial
Fitxa d'Ot el bruixot, a Tebeosfera (a castellà)
Fitxa de Picanyol, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Edicions del Pirata, a Tebeosfera (en castellà)


Fonts d'informació: les webs d'Edicions del Pirata Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada