divendres, 12 d’octubre de 2018

PRH (1) / DeBols!llo (1): Les noves aventures d'Emília i Maurici / Manel Fontdevila


DeBols!llo és un dels segells del grup editorial Penguin Random House (web corporativa). Publica còmics des de l'any 2012.

DeBols!llo ha publicat alguns còmics en català. El març de 2016, va posar a la venda dos volums de Les noves aventures d'Emília i Maurici, de Manel Fontdevila.

Manel Fontdevila va dedicar quatre entrades del seu blog a aquesta obra; la quarta està dedicada a l'edició en català: el regresum, el material, historia editorial, en català.

LES NOVES AVENTURES D'EMÍLIA I MAURICI

 

Les noves aventures d'Emília i Maurici
Manel Fontdevila
21 x 16 cm
Color (portada i interior)
144 pàgines
Enquadernat en rústica. Apaïsat
12'95 €
Març de 2016

Les noves aventures d'Emília i Maurici 1. I vosaltres com us vau conèixer?

Emília i Maurici, la parella més famosa del còmic, de Manel Fontdevila, torna amb noves històries. En aquesta primera historieta hauran d'enfrontar-se al passat per respondre a la incòmoda pregunta del seu fill: ¿I vosaltres com us vau conèixer?

Aparteu les criatures! De motius n'hi ha, perquè l'Òscar, el fill de l'Emília i el Maurici, sap aplicar amb molta traça el tercer grau. Quan engega amb les preguntes, no se li resisteix cap tema. Als pares els arriba el moment d'establir «la versió oficial sobre absolutament tot». Tal com sona. Al menut li toca decidir si les respostes... se les empassa o no.

Pel que fa a tu, si vols saber com es van conèixer l'Emília i el Maurici, i a més a més veure com han construït aquesta estupenda, admirable, portentosa i, no cal amagar-ho, increïblement duradora relació de parella, aquí ho tens ben dibuixat. Potser no hi trobaràs cap gran mostra de saviesa ni receptes infal·libles però, com passa amb les revistes de mobles, alguna idea en trauràs.La parella més famosa del còmic, de Manel Fontdevila, torna amb històries noves. En aquesta ocasió, Emília i Maurici s'hauran d'enfrontar a una nova i adorable inquietud del seu fill Òscar: Esteu fent l'amor?

Aparteu les criatures! De motius n'hi ha, perquè l'Òscar, el fill de l'Emília i el Maurici, sap aplicar amb molta traça el tercer grau. Quan engega amb les preguntes, no se li resisteix cap tema. Als pares els arriba el moment d'establir «la versió oficial sobre absolutament tot». Tal com sona. Al menut li toca decidir si s'empassa les respostes... o no.

Empatat amb Stonehenge, les línies de Nazca i la taula de Porrera, un dels misteris més recòndits de la humanitat és el sexe dels pares. Saben realment de què va la cosa? És més, el practiquen? Podria plantejar-se fins i tot la possibilitat que els plagués? La màxima importància, però, recau en una qüestió ineludible per l'Òscar: tenen idea de com explicar-ho?


Enllaços:

- Ressenya de Les noves aventures d'Emília i Maurici. Volums 1 i 2, de Llop Segarrenc a ComiCat
- Blog de Manel Fontdevila
- Fitxa de Les noves aventures d'Emília i Maurici, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de Manel Fontdevila, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de DeBols!llo, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de Penguin Random House, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de DeBols!llo Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari