12 d’octubre 2018

PRH (1) / DeBols!llo (1): Les noves aventures d'Emília i Maurici, de Manel Fontdevila


[Darrera revisió: 26 de juliol de 2022]

DeBols!llo és un dels segells de Penguin Random House Grupo Editorial (web corporativa). Publica còmics des de 2012 i n'ha publicat alguns en català.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català dels dos volums de la col·lecció de còmic Les noves aventures d'Emília i Maurici, de l'autor català Manel Fontdevila, publicats el març de 2016.

Manel Fontdevila va dedicar quatre entrades del seu blog a aquesta obra i la quarta està dedicada a l'edició en català: el regresum, el material, historia editorial, en català.


LES NOVES AVENTURES D'EMÍLIA I MAURICI

Les noves aventures d'Emília i Maurici
Manel Fontdevila
Rústica. Apaïsat
21 x 16 cm
Color
144 pàgines
12'95 €
Març de 2016


INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL del núm. 1

Emília i Maurici, la parella més famosa del còmic, de Manel Fontdevila, torna amb noves històries. En aquesta primera historieta hauran d'enfrontar-se al passat per respondre a la incòmoda pregunta del seu fill: ¿I vosaltres com us vau conèixer?

Aparteu les criatures! De motius n'hi ha, perquè l'Òscar, el fill de l'Emília i el Maurici, sap aplicar amb molta traça el tercer grau. Quan engega amb les preguntes, no se li resisteix cap tema. Als pares els arriba el moment d'establir «la versió oficial sobre absolutament tot». Tal com sona. Al menut li toca decidir si les respostes... se les empassa o no.

Pel que fa a tu, si vols saber com es van conèixer l'Emília i el Maurici, i a més a més veure com han construït aquesta estupenda, admirable, portentosa i, no cal amagar-ho, increïblement duradora relació de parella, aquí ho tens ben dibuixat. Potser no hi trobaràs cap gran mostra de saviesa ni receptes infal·libles però, com passa amb les revistes de mobles, alguna idea en trauràs.






Enllaços:

- Fitxa de Manel Fontdevila, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de DeBols!llo, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de Penguin Random House, a Tebeosfera (en castellà)


Fonts d'informació: els webs de DeBols!llo Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada