21 de juliol 2020

Editorial Paidotribo (1) / Parramón Ediciones (1): La divertida història de la història, de Jordi Bayarri


Parramón Ediciones és una editorial catalana fundada per Josep Maria Parramon Vilasaló l'any 1959. El 1990, va ser comprada pel grup colombià Carvajal. Des de 2012, pertany a l'Editorial Paidotribo. Ambdués editorials estan especialitzades en llibres pràctics, didàctics i d'art.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català de la col·lecció de còmic històric La divertida història de la història, escrita i dibuixada per l'autor valencià Jordi Bayarri. A dia d'avui, s'han publicat dos volums: La Prehistòria i Antic Egipte, posats a la venda el maig i el novembre de 2019, respectivament.


LA DIVERTIDA HISTÒRIA DE LA HISTÒRIA

La divertida història de la història
Jordi Bayarri
21 x 29,70 cm
Color
64 pàgines
Cartoné
17 €










INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL [del núm. 1]

En les albors de la humanitat, els éssers humans van haver d'enfrontar-se a molts reptes per sobreviure i prosperar. Però comptaven amb la millor eina de totes: la seva ment. Mitjançant l'observació, la imaginació i l'experimentació van aconseguir grans avenços: van dominar el foc, van domesticar animals i plantes i van construir canals, cases i poblats. Coneix una mica més tots aquells fets mitjançant les peripècies d'aquesta família i la seva forma de superar els obstacles que els planteja la naturalesa.

INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL [del núm. 2]

L'antic Egipte va ser una impressionant civilització que es va desenvolupar al voltant del riu Nil. Gràcies al treball conjunt dels seus arquitectes, obrers, savis i escrivans, va ser possible abordar projectes increïbles que encara avui perduren: piràmides, esfinxs, obeliscs, ciutats, magnífics fars, i inclús una escriptura pròpia, inintel·ligible fins fa poc més de dos segles. La nostra família protagonista també prendrà part en aquesta gran obra col·lectiva.



Fitxa de La divertida història de la història, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Jordi Bayarri, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Parramón Ediciones, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de l'Editorial Paidotribo, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de Parramón Ediciones i Tebeosfera i el bloc ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada