08 de juliol 2020

Panini Cómics (7) / Evolution Comics (5): El metall del desert, d'Arkaitz González


Panini Cómics és el segell de l'empresa Panini España que acull els còmics que no són de l'editorial estatunidenca Marvel ni mangues. Ha publicat alguns còmics en català. Panini España va ser creada el 1986 i forma part del Grupo Panini, una empresa italiana fundada el 1961.

Evolution Comics és un subsegell de Panini Cómics creat el 2014, destinat a la publicació d'historietes de caràcter minoritari.

Des de 2016, Panini s'encarrega de publicar, amb el segell d'Evolution, les obres guanyadores de la segona ronda de la Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català del còmic El metall del desert, d'Arkaitz González, que va ser l'obra guanyadora de la Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic 2019. La seva distribució estava prevista per a l'abril de 2020 però, degut a la crisi sanitària provocada per la Covid-19 i l'estat d'alarma, va ser ajornat al mes de juny.

El metall del desert
Arkaitz González
17 x 24 cm
Color
72 pàgines
Enquadernat en cartoné
15,95 €
Juny de 2020










INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Quan la Nora rep burles constants per part de la Greta, una altra jove de la ciutat, decideix plantar-li cara a les seves inseguretats i demostrar-se a si mateixa que és una persona molt vàlida. I és que viure en una ciutat de mecànics enmig d'un desert pel qual migren criatures gegants no evita que aquestes situacions tan quotidianes existeixin. Fins on serà capaç d'arribar la Nora para demostrar-li a la Greta i a si mateixa que pot superar les seves pors?

Obra guanyadora de la Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic 2019.

Enllaços:

Fitxa d'El metall del desert, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Arkaitz González, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Evolution Comics, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Panini España, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de Panini Cómics Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada