29 de juliol 2020

La casita roja (1): Les obres d'Isabelle Arsenault


[Darrera actualització: 2 de juliol de 2021]

La casita roja és una editorial catalana independent creada el 2016 i especialitzada en literatura infantil.

Aquesta entrada està dedicada a les edicions en català dels còmics realitzats per Isabelle Arsenault i publicats La casita roja. Avui en dia, n'hi ha dos: La cerca de la Colette (novembre de 2019) i La cerca de l'Albert (abril de 2021), inclosos dins la línia editorial La casita nº 9.



La cerca de la Colette
Isabelle Arsenault
A partir de 5 anys
17,80 x 22,80 cm
Bicolor
40 pàgines
Cartoné amb sobrecoberta
14,95 €
Novembre de 2019
La casita nº 9






INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

La Colette s’acaba de traslladar al barri de Mile End amb la seva família. Quanta companyia li faria una mascota! Però, una vegada més, la seva mare li diu que no. Frustrada, la Colette dona una puntada de peu a una caixa buida, tan forta que aquesta surt volant fins al pati del costat. Allà, la Colette es troba l’Albert i el Tom. Quan li pregunten què fa, la nena, per timidesa, s’inventa que ha perdut la seva mascota. Concretament, un periquito femella. Ells s’ofereixen a ajudar-la, i de seguida nous petits veïns se sumaran a la cerca. Mentrestant, la Colette no podrà evitar que la seva mentida creixi i creixi sense parar…
Amb una delicadesa i una sensibilitat excepcionals, Isabelle Arsenault ha creat una divertidíssima història sobre el poder de la imaginació, que ens permet jugar i així ens ajuda a conèixer-nos, relacionar-nos, sentir-nos acompanyats… En definitiva, a ser feliços.



La cerca de l'Albert
Isabelle Arsenault
A partir de 5 anys
17,80 x 22,80 cm
Bicolor
48 pàgines
Cartoné amb sobrecoberta
14,96 €
Abril de 2021
La casita nº 9







INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

L'Albert només desitja una cosa: llegir amb calma i en silenci acomodat en el carreró del costat de casa seva. Però els seus petits veïns del barri de Mile End (entre ells, la Colette) no li posen gens fàcil. Tots volen jugar i el molesten fins que l'Albert es cansa i s'enfada molt, moltíssim. Com reaccionaran els seus amics?

Aquest és el segon volum de les Històries de Mile End, en les quals l'extraordinària Isabelle Arsenault, finalista dels Premis Andersen 2020 i nominada al XXI Premi Llibreter, aborda de nou les inquietuds infantils parlant-nos de l'emprenyament i el perdó, i alhora ens ofereix una intensa oda al silenci i al poder de la lectura i la imaginació.


Enllaços:

Fitxa de La cerca de la Colette, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Isabelle Arsenault, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de La casita nº 9, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de La casita roja, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de La casita roja i Tebeosfera i el bloc ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada