15 de juliol 2020

Grupo Anaya (4) / Editorial Barcanova (3): No és un conte de fades, de Josh Funk i Edwardian Taylor


L'Editorial Barcanova és una empresa catalana fundada a Barcelona l'any 1980. L'any següent es va integrar al Grupo Anaya. Ha publicat alguns còmics en català.

Aquesta entrada està dedicada a la col·lecció de còmic infantil No és un conte de fades, escrita per Josh Funk i dibuixada per Edwardian TaylorA dia d'avui (juliol de 2020), s'han publicat dos volums el febrer de 2020: No és Jack i la mongetera màgica i No és Hansel i Gretel.


NO ÉS UN CONTE DE FADES

No és un conte de fades
Josh Funk Edwardian Taylor
A partir de 6 anys
21,5 x 28 cm
Color
40 pàgines
Enquadernat en cartoné
12 €







INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL [del núm. 1]

En Jack pensa que el narrador de la seva història NO és gaire simpàtic. Quan li diu que ha d'intercanviar la seva adorable vaca per unes mongetes màgiques, llençar les mongetes per la finestra, grimpar, d'un dia per l'altre, per la planta que creix i robar una gallina a un gegant, decideix que ja està bé. És hora de canviar el rumb de la història. Descobreix, en aquest llibre, la sireneta, els tres porquets i altres personatges de conte.

INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL [del núm. 2]

Ni en Hansel ni la Gretel NO volen escoltar el narrador de la seva història. En Hansel no voldrà deixar, per res del món, engrunes de pa en el camí mentre hi hagi gent que passa fam! I la Gretel vol aclarir les coses d'una vegada per sempre: Si ella és tan important com el seu germà, per què el títol del conte no és «Gretel i Hansel»? Ha arribat l'hora que aquests dos germans, una mica entremaliats, PRENGUIN LES SEVES PRÒPIES DECISIONS en la història.





Enllaços:

Tast del núm. 1, al web de l'editorial
Tast del núm. 2, al web de l'editorial
Fitxa de l'Editorial Barcanova, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa del Grupo Anaya, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de l'Editorial Barcanova i Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada