24 de juliol 2020

GEC (14) / La Galera (9): En Ratolinet es vesteix, de Jeff Smith


La Galera és una empresa catalana fundada l'any 1963. Està especialitzada en literatura infantil i juvenil. Des de 1992, forma part de Grup Enciclopèdia Catalana. Ha publicat alguns còmics en català.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català del còmic infantil En Ratolinet es vesteix, escrit i dibuixat per l'autor estatunidenc Jeff Smith, i publicat el maig de 2011.



En Ratolinet es vesteix
Jeff Smith
A partir de 4 anys
23,5 x 16 cm
Color
40 pàgines
Cartoné
3 €


INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Sinopsis

En Ratolinet ha de vestir-se per anar a l'estable. No és senzill: amb tantes prendes de roba, tants botons, tires, cordons... Fins que, finalment, la seva mare li recorda que per a què tanta feina, si els ratolins no porten roba! Una història molt divertida per als nens i nenes més joves, que els ajudarà a aprendre a vestir-se.

Sobre l'autor

Jeff Smith és un dels grans del còmic nordamericà actual. Quan va començar a autopublicar Bone amb la seva dona, poc podia imaginar que aquesta obra guanyaria tots els premis més importants i fins i tot arribaria a ser qualificada per la revista Time com una de les millors novel·les gràfiques de tots els temps.


Enllaços:

Fitxa d'En Ratolinet es vesteixa Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Jeff Smith, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de La Galeraa Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de La Galera i Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada