dijous, 7 de gener de 2021

Andana Editorial (3): La mestra és un monstre, de Peter Brown


Andana Editorial és una empresa valenciana, d'Algemesí, fundada l'any 2009 i especialitzada en literatura infantil i juvenil. Ha publicat alguns còmics en valencià.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català del còmic infantil La mestra és un monstre, escrit i dibuixat per l'autor estatunidenc Peter Brown, i publicat el març de 2017.La mestra és un monstre
Peter Brown
Cartoné
23,5 x 29 cm
32 pàgines
Color
14,90 €
Març de 2017

INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

"La mestra és un monstre" és un àlbum escrit i il·lustrat per Peter Brown, un llibre que fomenta el diàleg i convida les persones a conèixer-se millor per lluitar contra els prejudicis.

Les classes han començat i Cesc té un gran problema: la seva mestra, la professora Kirby, és un monstre real, amb la pell verda i dents punxegudes, que rugeix i deixa sense esbarjo als alumnes. No obstant això, un dissabte al matí, Cesc es troba amb la seva mestra al parc. Al principi vol escapar d?ella. Inesperadament, mentre tots dos conversen, descobreix que hi ha aspectes de la professora que no imaginava. De manera sorprenent, les dents punxegudes de la senyoreta Kirby desapareixen i la seva pell verdosa adquireix un to més humà. Aquests canvis persisteixen quan Cesc torna a l?escola el dilluns... almenys la major part del temps.


Enllaços:

- Tast de La mestra és un monstre, al web de l'editorial
Fitxa de Peter Brown, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Andana Editorial, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs d'Andana Editorial Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada