28 de gener 2021

Editorial Joventut (7): Les aventures del Binky, d'Ashley Spires


[Darrera actualització: 12 d'abril de 2023]

L'Editorial Joventut va ser fundada per José Zendrera el 1923 a Barcelona. És coneguda principalment pels seus àlbums il·lustrats i per les seves edicions de Les aventures de Tintín.

El març de 2018 va engegar la col·lecció Joventut Còmic. Segons l'antiga versió del web de l'editorial: "Estrenem aquesta nova col·lecció amb obres de contrastat èxit en el panorama internacional del còmic infantil, i reconegudes amb alguns dels guardons més prestigiosos d'aquest sector.".

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català de la col·lecció de còmic infantil Les aventures del Binky, escrita i dibuixada per l'autora canadenca Ashley Spires. Avui en dia, Joventut ha publicat 3 números: Binky, Agent Espacial (novembre de 2020), Binky al rescat (febrer de 2021) i Binky sota pressió (setembre de 2022).


LES AVENTURES DEL BINKY

Les aventures del Binky
Ashley Spires
A partir de 9 anys
Cartoné
17 x 22,5 cm
64 pàgines
Color
13 €
Col·lecció Joventut Còmic







INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL del núm. 1

ÉS VALENT. ÉS AGOSARAT. ARRIBARÀ ON MAI NO HA ARRIBAT CAP ALTRE GAT!

El Binky és un agent espacial, o això és el que ell es pensa. En realitat és un gat casolà que no ha sortit mai de “l’estació espacial” familiar. La seva missió és sortir a l’espai exterior (fora de casa), explorar llocs desconeguts (el jardí) i lluitar contra els extraterrestres (els insectes). Mentre protegeix els humans dels invasors extraterrestres, el Binky comença a construir un coet i a preparar-se per a la seva aventura galàctica. Però la preparació per a un viatge espacial no és fàcil, sovint produeix boles de pèl. I just quan és a punt d’enlairar-se amb el seu copilot Ted (ratolí de peluix), el Binky se n’adona que deixa al seu darrere una cosa molt important… i no és la sorra de gat de gravetat zero.

Acompanya el Binky en les seves aventures per a convertir-se en Agent Espacial! Una nova sèrie, escrita en majúscules, que enlluernarà als fans de Narval.







Enllaços:

Fitxa de la col·lecció Joventut Còmic, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa d'Ashley Spires, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de l'Editorial Joventut, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de l'Editorial Joventut i Tebeosfera i el bloc ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada