dimarts, 26 de gener de 2021

Astiberri (8): La tigre contra el malson, d'Emily Tetri


Astiberri és una editorial basca especialitzada en còmic, creada el 2001. Ha publicat alguns còmics en català.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català del còmic infantil La tigre contra el malson, de l'autora estatunidenca Emily Tetri, publicat el novembre de 2020 a la col·lecció Txikiberri.La tigre contra el malson
Emily Tetri
Cartoné
18,5 x 23,5 cm
64 pàgines
Color
13 €
Col·lecció Txikiberri
Novembre de 2020
INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

La Tigre té molta sort: un monstre viu sota el seu llit. Cada nit, la Tigre i en Monstre juguen junts fins que és hora d’apagar el llum. Per descomptat, en Monstre no espantaria mai la Tigre; un bon amic no ho faria mai, això. Però en Monstre ha d’espantar algú: al cap i a la fi, és un monstre. Així que mentre la Tigre dorm, en Monstre li espanta tots els malsons. Gràcies al seu amic, la Tigre només té somnis agradables. Però un dia, en fer-se fosc, els espera un malson tan gran i tan dolent, que en Monstre tot sol no el pot fer fora. Només el treball en equip i molt de coratge poden fer-lo desaparèixer.

En aquesta novel·la gràfica per a joves lectors, l’autora Emily Tetri demostra que el parell d’amics més insòlit pot convertir-se en un equip invencible, fins i tot contra els monstres més terrorífics. Una obra perfecta per tenir damunt la tauleta de nit.

“Quan era petita, tenia molts malsons. He escrit aquest llibre per a tots els infants que són com jo i que imaginen els malsons amb massa detall”.

Emily Tetri

La Tigre contra el malson ha rebut nombrosos premis i reconeixements, com ara al llibre d’honor Theodor Seuss Geisel Award 2019, a l’àlbum il·lustrat de l’any Kirkus Reviews 2018 i a la millor novel·la gràfica School Library Journal 2018. L’any 2019 també va ser nominat a millor publicació infantil en els Premis Eisner.


Enllaços:

Presentació de l'editorial, al seu web (en castellà)
Tast de La Tigre contra el malson, al web de l'editorial
Fitxa d'Emily Tetri, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de la línia Txikiberri, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Astiberri, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs d'Astiberri i Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada