dilluns, 10 de setembre de 2018

Trilita Ediciones (1): Maus. Relat d'un superviventTrilita Ediciones és la nom comercial de l'empresa catalana Asuntos Especiales S. L. Va néixer l'any 2014. Juntament amb Netcom2 Editorial, forma part de Coeditum.

El mes de juny de 2015 va publicar una nova edició en català de Maus. Relat d'un supervivent, d'Art Spiegelman.

La primera edició en català de Maus va ser publicada per Inrevés Edicions l'any 2003. Aquesta mateixa editorial en va fer una en gallec l'any 2008.

A un dels comentaris de l'entrada del blog de Trilita on es va anunciar la nova edició de Maus, s'indica que de l'edició d'Inrevés es varen posar a la venda 10.000 exemplars i que Trilita en va fer una de 3.000.


MAUS. RELAT D'UN SUPERVIVENT

Maus. Relat d'un supervivent
Art Spiegelman
18 x 24'5 cm
Color (portada), blanc i negre (interior)
296 pàgines
Enquadernat en cartóne
24 €

"El cert és que Maus és un llibre que no es pot deixar, ni tan sols per anar a dormir. Quan dos dels ratolins parlen d'amor, et commouen; quan sofreixen, plores. A poc a poc, a través d'aquest petit conte que inclou patiment, humor i les proves de la vida diària, quedes captivat pel llenguatge d'aquesta vella família de l'est d'Europa, i atrapat pel seu ritme gradual i hipnòtic. I quan acabes Maus et sents infeliç d'haber abandonat aquest món màgic (i sospires per la seqüela que t'hi farà tornar)...".

Umberto Eco
Enllaços:

Fitxa de Trilita Ediciones, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de Coeditum, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de Maus, de Trilita Ediciones, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Maus, d'Inrevés Edicions, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs dCoeditum i Tebeosfera i el blogs de Trilita Ediciones i Comicat

Cap comentari:

Publica un comentari