17 d’agost 2020

GEC (17) / Bridge (9): les obres de Cassandra Calin


[Darrera actualització: 8 de febrer de 2021]

Bridge és un segell editorial de Grup Enciclopèdia Catalana, creat l'any 2010 i especialitzat en llibres il·lustrats. Ha publicat alguns còmics en català.

Aquesta entrada està dedicada a les edicions en català dels còmics de l'autora romanesa Cassandra Calin. Avui en dia, Bridge n'ha publicat dos: Repeteixo, és conya (maig de 2020) i Avui he sortit de casa! (febrer de 2021).



Repeteixo, és conya
Cassandra Calin
Cartoné
17 x 21 cm
Color
170 pàgines
16,50 €
Maig de 2020









INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

SINOPSI

L'obra perfecta per tothom que gaudeixi amb l'humor i la malaptesa del dia a dia.

L'habilitat de la Cassandra Calin per documentar l'humor que es troba en la quotidianitat li ha atorgat èxit a nivell internacional i li ha brindat una enorme audiència a les xarxes socials. En aquest llibre, ideal tant pels que acaben d'arribar com pels que ja eren seguidors de la il·lustradora, es poden trobar còmics ja coneguts i adorats per la seva audiència, a la vegada que altres d'inèdits.

Alguna vegada t'has preguntat com als escriptors d'humor se'ls ocorren idees divertides i com les converteixen en vinyetes de còmic? En aquest llibre, l'autora comparteix el seu mètode de treball i explica d'on venen les seves idees. No es queda aquí i mostra també com dissenya i il·lustra els seus còmics, i com aconsegueix que situacions del dia a dia resultin divertides fins al punt de dibuixar un somriure fins i tot en la cara més malhumorada.

@cassandracalin compta amb més de dos milions de seguidors a Instagram.

L'obra perfecta per tothom que gaudeixi amb l'humor i la malaptesa del dia a dia.



Avui he sortit de casa!
Cassandra Calin
Rústica amb solapes
17 x 21 cm
144 pàgines
16,50 €
Febrer de 2021










INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

SINOPSI

Còmics divertits i propers sobre la vida d'una jove a la gran ciutat de la mà de Cassandra Calin, una de les il·lustradores de moda, amb més de 4 milions de seguidors a les xarxes socials.

L'autora de Repeteixo, és conya ens torna a oferir un còmic ple d'humor amb aquest nou volum Avui he sortit de casa, amb històries quotidianes i reflexions. Un llibre alegre, divertit i artísticament preciós que ens convida a sortir de casa (o a quedar-nos-hi, si convé).

Avui he sortit de casa tracta les dificultats de la vida de soltera, els estudis, l'estrès, el fast-food, la necessitat imperativa de tenir sempre un aspecte sa i vigorós... Temes que connecten amb el públic jove d'avui dia. Còmics divertits i propers sobre la vida d'una jove a la gran ciutat.


Enllaços:

Presentació de Bridge, al seu web
Fitxa de Repeteixo, és conyaa Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Cassandra Calin, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Bridge, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Grup Enciclopèdia Catalana, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de Bridge i Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada