03 d’agost 2020

GEC (15) / Bridge (7): Oh, no!, d'Alex Norris


Bridge és un segell editorial de Grup Enciclopèdia Catalana, creat l'any 2010 i especialitzat en llibres il·lustrats. Ha publicat alguns còmics en català.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català del còmic Oh, no!, de l'autor britànic Alex Norris, publicat l'octubre de 2019.


OH, NO!

Oh, no!
Alex Norris
17 x 21 cm
Color
120 pàgines
Cartoné
16,50 €
Octubre de 2019








INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL:

SINOPSI

Les tires d'Alex Norris capturen la immediatesa de les xarxes socials, amb aquest eslògan que ja s'ha fet viral: Oh no!

Aquest llibre neix d'una webcomic en el qual l'il·lustrador retrata en forma de vinyetes tot tipus de decepcions: de les més petites i insignificants a les més transcendentals, sempre acompanyades d'un to còmic i senzill.

Oh no reuneix les vinyetes més explosives de l'autor. Una col·lecció que va d'allò més divertit a allò més punyent. Un llibre ideal tant pels que ja coneixien l'obra d'Alex Norris com pels que acaben d'arribar. I és que tots nosaltres som, en realitat, la bombolleta afligida que protagonitza aquestes situacions. Oh no! Una lectura divertida de les nostres decepcions i desil·lusions. La bombolleta que protagonitza aquestes vinyetes ens ensenyarà que no tot és tan dolent com sembla. Sempre hi ha un motiu per somriure.


Enllaços:

Presentació de Bridge, al seu web
Fitxa d'Oh, no!a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Bridge, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Grup Enciclopèdia Catalana, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de Bridge i Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada