18 d’agost 2020

Segon aniversari d'Illa de Còmic


El 17 d'agost de 2018, vaig publicar la primera entrada d'Illa de Còmic. L'objectiu del blog era, bàsicament, començar a construir un catàleg en línia dels còmics publicats en català, i en paper, els darrers 10/15 anys; tot a través d'entrades estructurades a partir de les editorials i dels autors que n'han publicat. Avui en dia, aquest objectiu segueix vigent.

En aquests vint-i-quatre mesos, he publicat 200 entrades. La majoria d'elles inclouen la informació bàsica de més de 700 còmics (sense comptar les revistes) editats en català, que es poden comprar a les llibreries, a les editorials o als autors que els han publicat. En el cas de saber que un còmic està esgotat o descatalogat, ho he indicat a l'entrada corresponent.

A més, també podeu cosultar les llistes dels còmics publicats en els darrers quatre anys: 20172018 2019 (ordenats per editorials), i 2019 i 2020 (ordenats per mesos). La llista de 2016 està en procés d'elaboració.

Enguany, Blogger ha canviat bastant i això m'ha provocat alguns problemes que, a poc a poc, estic intentat resoldre. Encara hi ha eines i funcions d'aquesta aplicació que no control prou bé. En tot cas, durant aquest estiu estic actualitzant moltes de les entrades, especialment les de les col·leccions en curs. Com deim a Mallorca: a poc a poc...

Vull agrair la vostra visita a totes i tots els que, en qualque moment, heu entrat al blog. També vull agrair la informació que han aportat alguns autors per poder elaborar l'entrada corresponent a les seves obres. Finalment, vull expressar el meu agraiment a Llop Segarrenc, de Planeta Sigarra i col·laborador de ComiCat, pel seu suport; i a Jose A. Serrano, de Guía del cómic, per descobrir-me còmics que no coneixia.

Salut i còmics

2 comentaris:

  1. Per molts anys i moltes gràcies per tatn i bona informació (i nous títols a la meva llista de còmics en català!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Miquel. Que n'arribin molts més, de còmics en català.

      Elimina