20 d’agost 2020

La noia que sempre fa tard, de Marylou (autoedició)


L'autora catalana Maria Saladich, que signa amb el nom de Marylou, va publicar el còmic La noia que sempre fa tard. Recull de vinyetes per a tardens a través d'una campanya de micromecenatge al web de Verkami, que va començar el 5 d'abril i va acabar, amb èxit, el 15 de maig. El llibre es va posar a la venda el juny de 2020.



La noia que sempre fa tard. Recull de vinyetes per a tardens
Marylou
Rústica amb solapes
15 x 16 cm
92 pàgines
Color
16 €
Juny de 2020




INFORMACIÓ DE L'AUTORA

Des que et lleves fins que te'n vas a dormir la vida és una cursa contra rellotge? Necessitaries dies de 36 hores per a poder-ho fer tot malgrat estiguis confinat? I sobretot, sempre, sempre, arribes tard? Benvingut al teu còmic, estimada tardona.

El llibre és un recull de vinyetes de "La noia que sempre fa tard".

Aquest personatge fa 4 anys el mes d'abril de 2020 i he pensat que, malgrat la situació d'excepcionalitat actual, és la millor manera de celebrar-ho. Que no pari la cultura!

El recull és una selecció dels més de 1.000 dibuixos que he fet en aquest temps. Trobareu alguns dibuixos pràcticament inèdits dels inicis, remasteritzats per a l'ocasió. I també moltes de les vinyetes publicades al diari EL9Nou a la secció amb el mateix nom. El llibre serà en català, tindrà unes 80 pàgines i tapa dura.

Enllaços:


Fonts d'informació: els webs de Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada