dimecres, 26 d’agost de 2020

Ooso Comics (4): Mazinger Otome, de Mikio Tachibana i Go Nagai


Ooso Comics és una editorial independent catalana, de Prades (Baix Camp, Tarragona), especialitzada en còmic i dirigida per Olga Resina i Sergio Pérez. Publica manga en català des del 2018.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català dels mangues Mazinger Otome i Mazinger Otome Taisen, de Mikio Tachibana i Go Nagai, ambdós japonesos; publicats l'abril i l'octubre de 2019, respectivamentMazinger Otome
Mikio Tachibana Go Nagai
12 x 17 cm
Color (portada), blanc i negre (interior)
148 pàgines
Rústica
Sentit de lectura oriental
10 €
Abril de 2019INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Spin-off de la sèrie MAZINGER, GRAN MAZINGER, GRENDIZER i STEEL JEEG, escrita i dibuixada per MIKIO Tachibana i Go Nagai. És una obra inèdita fora del Japó.

Introdueix els robots Mazinger com a androides femenines de grandària humana que lluiten contra l’exèrcit de les bèsties mecàniques de la Bardos High School. La protagonista és la SETO Magami i és l’androide basada en el MAZINGER Z i neta de Juzo Magami. És una sèrie plena d’acció i humor, molt d’humor.Mazinger Otome Taisen
Mikio Tachibana i Go Nagai
12 x 17 cm
Color (portada), blanc i negre (interior)
184 pàgines
Rústica
Sentit de lectura oriental
10 €
Octubre de 2019


INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Spin-off de la sèrie MAZINGER, GRAN MAZINGER, Grendizer i STEEL JEEG, escrita i dibuixada per Mikio Tachibana i Go Nagai. És una obra inèdita fora del Japó.

Al MAZINGER Otome els robots Mazingers són com androides femenines de grandària humana que lluiten contra l’exèrcit de les bèsties mecàniques de la Bardos High School. La protagonista és la BARDA Magami i és la androide basada en el MAZINGER Z i néta de Juzo Magami. És una sèrie plena d’acció i humor, molt d’humor.

En MAZINGER Otome Taisen, la Seto, una androide que adora Mazinger Z, la Reito, creada a imatge i semblança del Great Mazinger, i la Shiko, que ha heretat el poder del Kotetsu Jeeg, així com, la Grace, que és el Grendizer fet androide són les protagonistes de nou d’aquest divertidíssim volum

Una tempesta sobtada arriba enmig de la plaent vida diària de les quatres. I és que han aparegut uns nous Mazinger, Jeeg i Grendizer. Una batalla es desencadena entre els súper robots que trenca de sorpresa al món sencer!!! Aquí teniu el segon volum de la comèdia dels robots de Dynamic!!!


Enllaços:

Blog de l'editorial, al seu web
Ressenya de Mazinger Otome, Llop Segarrenc a ComiCat
Ressenya de Mazinger Otome Taisen, de Llop Segarrenc a ComiCat
Fitxa de Mazinger Otome, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Go Nagai, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de Mikio Tachibana, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Ooso Comics, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs d'Ooso Comics Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari