03 d’agost 2021

Andana Editorial (6): El colom, de Mo Willems


Andana Editorial és una empresa valenciana, d'Algemesí, fundada l'any 2009 i especialitzada en literatura infantil i juvenil. Ha publicat alguns còmics en valencià.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català de la col·lecció de còmic infantil El colom, escrita i dibuixada per l'autor estatunidenc Mo Willems. Avui en dia (agost de 2021), s'han publicat tres volums: El colom s'ha de banyar (març de 2017), El colom no se'n pot anar a dormir tard (febrer de 2018) i El colom ha d'anar a escola (març de 2021).


EL COLOM

El colom
Mo Willems
De 3 a 6 anys
Tapa dura
22,5 x 22,5 cm
40 pàgines
Color
Núm. 1 i 2: 14,50 €. Núm. 3: 15,50 €
INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL d'El colom s'ha de banyar

El Colom és vostre aliat perfecte per convertir el moment del bany en un dels més divertits del dia

Qui no ha tingut mai problemes amb els fills en el moment de la dutxa dels petits de la casa?

L’hora del bany pot arribar a ser un moment “complicat”.... però, no patiu! Aquí arriba un colom per ajudar-vos.

Aquest llibre il·lustrat que us proposem serà el vostre aliat perfecte per convertir el moment del bany en un dels més divertits del dia.

Com? Et preguntaràs.

Hauràs de seguir llegint per descobrir-ho.

El nostre protagonista és el rei de les excuses! Aquest és un talent natural que dominen a la perfecció els més menuts de la casa, que sempre tenen a punt arguments ben justificats per no fer allò que no volen.

En aquest cas, el colom necessita prendre un bany amb urgència; està tot brut de fang i fa pudor, però ell no ho veu d’aquesta manera i no està gens disposat a cedir. Aconseguirem convèncer el colom perquè es banyi?

L’hora del bany

L’hora del bany és un moment conflictiu en moltes famílies; a vegades ens fa mandra o tot just hem començat a construir la torre més alta del món a la nostra habitació i no volem deixar-la a mitges per fer una cosa tan “innecessària” com banyar-nos. A més a més, l’aigua pot generar pors o reaccions de rebuig en alguns infants.

Aquest àlbum il·lustrat ens ajuda a enfrontar el moment del bany amb humor i diversió, ja que tant adults com infants no podran evitar esclafir a riure veient els entrebancs i les excuses, tan quotidianes, que ens dona el colom. La combinació entre il·lustració i bafarades tipus còmic fan que s’estableixi un autèntic diàleg entre els lectors i el protagonista. Seran els mateixos nens i nenes els que el convencin de l’important que és que es banyi!

Un bon llibre per llegir repetides vegades com a inici de la rutina diària de l’hora del bany.L'AUTOR

Mo Willems és autor i il·lustrador i ha guanyat en tres ocasions el premi Caldecott. Els seus llibres han estat uns dels més venuts als Estats Unit.

La divertida sèrie de llibres de "El colom" segueix l'estil de l'còmic i són uns llibres perfectes per iniciar els més petits en la lectura.

Mo passa els dies escrivint llibres divertits i obres de teatre per a persones que encara no han après a avergonyir-se.

Sabies que... Mo va començar la seva carrera com a escriptor i animador a "Barrio Sésamo", on va guanyar sis premis Emmy.


- El colom s'ha de banyar (març de 2017)
- El colom ha d'anar a escola (març de 2021)
Enllaços:

Presentació d'Andana Editorial, al web de l'editorial
Tast d'El colom s'ha de banyar, al web de l'editorial
Tast d'El colom ha d'anar a escola, al web de l'editorial
Fitxa d'Andana Editorial, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs d'Andana Editorial Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada