12 d’agost 2021

Novapress Edicions (1): la revista Paper de Ceba, de diversos autors


Novapress Edicions és una editorial catalana creada el 2018. Aquell mateix any va comprar el Diari de Sabadell.

Aquesta entrada està dedicada a la revista Paper de Ceba, la qual inclou historietes realitzades per autors diversos i ambientades a la ciutat de Sabadell. Es varen publicar 5 números entre l'abril i el desembre de 2019.



Paper de Ceba
Diversos autors
Quadern amb grapa
Color
48 pàgines
4,90 €












INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL del núm. 1

Paper de Ceba és una conversa al Viena de la plaça Sant Roc feta paper, un d’aquells projectes que sonen bé des del primer moment i que, quasi sense adonar-te’n, acaben sortint del calaix i fent camí. Quan el PJ Armengou, el Guille Altarriba i el Rafel Sabater es van conjurar per vendre’m el projecte, ells no ho sabien, però ho tenien molt fàcil: jo ja ho havia comprat abans que m’ho expliquessin. I el mateix va passar amb el Ricard Efa –si hi ha un sarau, ell mateix diu, “m’hi trobareu al mig!”. La idea és tan simple com potent: explicar Sabadell des del còmic, posant en valor la intensa relació de la nostra ciutat amb el novè art.

A la redacció del Diari de Sabadell parlem cada dia d’històries que mereixen ser explicades d’una altra manera i arribar a més públics. Històries que inspiren, que emocionen i que reflecteixen la identitat col·lectiva, diversa i genial de la nostra ciutat. Històries que qualsevol sabadellenc voldria veure il·lustrades.

Sabadell serà el protagonista absolut de les històries que trobareu a Paper de Ceba cada dos mesos. Des de ciència ficció fins a història remota, des de la Colla de Sabadell o la Maty Mont, fins a una trama d’espionatge ambientada a la Nova Creu Alta. Benvinguts a la primera edició de Paper de Ceba, ens tornem a trobar per Sant Joan!

PAPER DE CEBA és una publicació de Novapress Edicions, SL, editora de Diari de Sabadell.

Editor: Marc Basté Alujas

Director: Ricard Efa

Coordinador: Guillermo Altarriba

Direcció d’art: Jennifer Waddell

Autors: Marina Vidal, Joan Marín i Hernán Migoya, Ricard Efa, Guillermo Altarriba, Àlex López, Mireia Girbau, Kimo Osuna, Pam López, Roger Surroca i Miquel Àngel Claveria, Lorena Calderón, Marta Mesas i Pedro de Matos, Alex F, Martí Sáiz, Ricardo Jurado, Joan Alay, Pau González, Cesc, Roger Vidal, Joan Mundet i PJ Armengou, Manel Cruz, DaniZAR, Toni Térmens i Maria José Piñol, David Navarro

Consell editorial: Rafel Sabater, Manel Camps Bòsser, Ricard Efa, Jaume Barberà, Guillermo Altarriba i Marc Basté Alujas


Paper de Ceba núm. 1 (abril de 2019)
- Paper de Ceba núm. 2 (juliol de 2019)
Paper de Ceba núm. 3 (setembre de 2019)
- Paper de Ceba núm. 4 (novembre de 2019)
- Paper de Ceba núm. 5 (desembre de 2019)







Enllaços:

Fitxa de Diari de Sabadell, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de Paper de Ceba i Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada