24 d’agost 2021

Zahorí de Ideas (1) / Zahorí Books (1): Animals contra el canvi climàtic, de Rosie Eve


Zahorí de Ideas va néixer el 2007 com a book packager especialitzat en llibre il·lustrat de no ficció, adult i infantil. El 2017 va crear el segell Zahorí Books, especialitzat en llibres infantils de coneixement.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català de la col·lecció de còmic infantil Animals contra el canvi climàtic, de l'autora britànica Rosie Eve. Avui en dia, Zahorí Books ha publicat dos còmics d'aquesta col·lecció: Quan el glaç es fon (octubre de 2018) i Quan la selva desapareix (setembre de 2020).


ANIMALS CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC

Animals contra el canvi climàtic
Rosie Eve
A partir de 8 anys
Cartoné
30 x 25,5 cm
40 pàgines
Color
16,50 €


INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL del núm. 1

La tempesta s’apropa, el clima està canviant. El sol està fonent el casquet polar. Hi ha massa aigua i no hi ha prou glaç. En un Àrtic alterat pel canvi climàtic, un os polar emprèn un viatge èpic i ple d’esperança per retrobar-se amb la seva mare. Un àlbum il·lustrat amb pinzellades de novel·la gràfica que ens fa prendre consciència sobre el canvi climàtic a través de l’evolució d’un paisatge en canvi constant, de la mà de l’animal més icònic de l’Àrtic.

Sobre l’autora: Rosie Eve és llicenciada en Il·lustració Infantil per la Anglia Ruskin University i va il·lustrar el seu primer llibre infantil als 7 anys. Les seves influències heterogènies alimenten el seu univers gràfic, en el que combina les tècniques tradicionals amb les digitals. Quan el glaç es fon va ser nominada al premi Stratford-Salariya al 2017 a la categoria d’àlbum il·lustrat.





Enllaços:

Fitxa d'Animals contra el canvi climàtic, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Rosie Evea Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Zahorí Booksa Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de Zahorí Books i Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada