23 d’agost 2021

Combel Editorial (3) / Editorial Casals (3): els còmics de Mercè Canals


Combel Editorial va ser creada l'any 1989. Des de 1994, pertany al grup de l'Editorial Casals, empresa fundada el 1870. Combel està especialitzada en llibres il·lustrats.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català dels còmics realitzats per l'autora catalana Mercè Canals. Avui en dia (agost de 2021), Combel ha publicat L'arbre de Naldal. Pas a pas i Caga, tió! Pas a pas (novembre de 2020).L'arbre de Nadal
Mercè Canals
A partir de 3 anys
Tot cartró
18 x 29,5 cm
12 pàgines
Color
11,90 €
Novembre de 2020

INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Sabeu per què decorem un avet per Nadal? Un llibre tot cartró per explicar pas a pas les nostres festes als més petits de casa. Inclou un arbre per muntar!

Autor: Mercè Canals, badalonina de naixement, i barcelonina d'adopció, es dedica a dibuixar des de ben petita. Com que no va poder ser ni gimnasta ni balladora de tango, va pensar que il·lustrar llibres per a nens i no tan nens, seria una bona opció per treballar feliç i sentir-se realitzada. I, vaja si se'n sent, de feliç! No ha parat d'omplir de color i de vida les més variades històries que li han encarregat un munt d'editorials.Caga, tió!
Mercè Canals
A partir de 3 anys
Tot cartró
18 x 29,5 cm
12 pàgines
Color
11,90 €
Novembre de 2020

INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Sabeu d’on ve la tradició de fer cagar el tió? Un llibre tot cartró per explicar pas a pas les nostres festes als més petits de casa. Inclou un tió per muntar!

Autor: Mercè Canals, badalonina de naixement, i barcelonina d'adopció, es dedica a dibuixar des de ben petita. Com que no va poder ser ni gimnasta ni balladora de tango, va pensar que il·lustrar llibres per a nens i no tan nens, seria una bona opció per treballar feliç i sentir-se realitzada. I, vaja si se'n sent, de feliç! No ha parat d'omplir de color i de vida les més variades històries que li han encarregat un munt d'editorials.


Enllaços:

Fitxa de L'arbre de Nadal. Pas a pas, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de Caga, tió! Pas a pas, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Mercè Canalsa Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Combel Editoriala Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de l'Editorial Casalsa Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de Combel Editorial i Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada