10 d’agost 2021

Ooso Comics (7): Kamen Rider, de Shôtarô Ishinomori


Ooso Comics és una editorial independent catalana, de Prades (Baix Camp, Tarragona), especialitzada en còmic i dirigida per Olga Resina i Sergio Pérez. Publica manga en català des del 2018.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català del manga Kamen Rider, una col·lecció de 3 números, escrita i dibuixada per l'autor japonès Shôtarô Ishinomori. L'editorial va publicar el núm. 1 el maig de 2021.


KAMEN RIDER

Kamen Rider
Shôtarô Ishinomori
Rústica amb sobrecoberta
12 x 17 cm
272 pàgines
Color (portada), blanc i negre (interior), 16 pàgines a color
Sentit de lectura oriental
10 €
INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL [del núm. 1]

“Kamen Rider és avui dia tota una icona de la cultura popular japonesa i un dels responsables de la cultura de superherois pròpia del Japó” “A través d’aquest manga que tens a les mans pots començar a endinsar-te en el fabulós món dels henshin heroes de la mà del millor guia possible: ISHInoMORI SHOTARO” Oriol Estrada Rangil (@capitanurias)

Takeshi Hongo, pilot de motos professional, és segrestat per la malvada organització Shocker. Aquesta tria candidats per un físic i intel·lecte elevats i els converteix en poderosos i servils cíborgs. Durant el procés de transformació i just abans de la rentada de cervell, les instal·lacions es queden sense energia a causa d’un raig. Un científic, penedit, ajuda a Hongo a escapar. L’organització Shocker els persegueix utilitzant a una sèrie de monstres. Takeshi Hongo degut a la seva transformació incompleta pot convertir-se en l’intrèpid Kamen Rider, i jura lluitar contra la malvada organització.


Kamen Rider núm. 1 (maig de 2021)


Enllaços:

Blog de l'editorial, al seu web
- Ressenya de Kamen Rider núm. 1, de Marc Pastor i Sanz a ComiCat
Ressenya de Kamen Rider núm. 1, Llop Segarrenc a ComiCat
Fitxa de Kamen Rider, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Shôtarô Ishinomori, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Ooso Comics, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs d'Ooso Comics Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada