31 d’agost 2021

Edicions del Despropòsit (6): Les cròniques de Nyur Nyur, de Pau Arévalo, Xavier Tárrega i Pau Castanyer


[Darrera actualització: 24 d'agost de 2022]

Edicions del Despropòsit és una editorial mallorquina independent creada l'any 2014 i liderada per Pau Castanyer. Ha publicat alguns còmics en català.

Aquesta entrada està dedicada a les col·leccions de còmics de l'univers de Les cròniques de Nyur Nyur, realitzats per Pau Arévalo, Xavier Tárrega i Pau Castanyer. Avui en dia (agost de 2022), s'han publicat dos còmics.

El desembre de 2020 es va publicar el núm. 1 de la primera col·lecció, Les cròniques de Nyur Nyur, titulat Llibre 1: Canvi de paradigma.

El febrer de 2022 es va publicar el núm. 1 de la segona col·lecció, Abans de Les cròniques de Nyur Nyur, titulat Maurice.



Les cròniques de Nyur Nyur. Llibre 1: Canvi de paradigma
Pau Arévalo, Xavier Tárrega i Pau Castanyer
Cartoné
21 x 29 cm
Bicolor
100 pàgines
20 €
Desembre de 2020






INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Terragre, 50 anys després de la Gran Massacre.

A través de passadissos foscos, Nyur Nyur, una jove escriptoriadora, i Doni, un nin orfe, escapen de l'amenaça que vol acabar amb la humanitat al planeta. Mentre esperen que espassi el perill, Nyur Nyur explica la seva història a l'infant atemorit per mirar de distreure'l.

Xam, Aneris i Bastian són els protagonistes d'aquestes cròniques de Nyur Nyur, i les paraules que formen aquest relat potser seran tot el que quedarà de la civilització quan el seu vell paradigma, inevitablement, s'esgoti.



Abans de Les cròniques de Nyur Nyur 1: Maurice
Pau ArévaloXavier Tárrega i Pau Castanyer
Rústica grapada
21 x 29 cm
Bicolor
44 pàgines
10 €
Febrer de 2022









INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

La col·lecció Abans de Les cròniques de Nyur Nyur complementa la història narrada a la saga principal, aportant-nos informacions i visions sobre els antecedents dels personatges explicades per diferents narradors.

En aquest primer volum Maurice Montaigne, un home de ciència, lògic, humanista i gerent del Museu d'Antropologia de Terragre, veurà com tota (i la seva) realitat es capgira quan esclata un incident que canvia les normes establertes al món. Aquest és el seu relat de supervivència, revisió dels futurs truncats i esperances de resistència humana. A més, i potser és el més important de tot, Maurice és el pare de Bastian i Lucien.


Enllaços:

Fitxa de Les cròniques de Nyur Nyur, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de Pau Arévalo, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de Xavier Tárrega, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de Pau Castanyer, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Edicions del Despropòsit, a Tebeosfera (en castellà)


Fonts d'informació: els webs d'Edicions del Despropòsit Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada