dilluns, 19 de juliol de 2021

Andana Editorial (5): Natxo Camacho, de Rodrigo Cota i Jano


Andana Editorial és una empresa valenciana, d'Algemesí, fundada l'any 2009 i especialitzada en literatura infantil i juvenil. Ha publicat alguns còmics en valencià.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català del còmic Natxo Camacho, escrit per Rodrigo Cota i dibuixat per Jano (Alejandro Viñuela Agra), i publicat el juny de 2021 a la col·lecció Andana Gràfica.Natxo Camacho
Rodrigo Cota Jano
Rústica amb solapes
14 x 21 cm
60 pàgines
Color
12 €
Col·lecció Andana Gràfica núm. 4
Juny de 2021
INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Natxo Camacho és sobretot un home dels de sempre, i està orgullós de ser-ho. Mascle alfa contemporani, musculat de gimnàs, materialista fins a la medul·la, adora al seu ídol Clint Eastwood, de ben segur perquè encara no deu conèixer a Vin Diesel. La vida de Natxo seria perfecta si no fos per un petit problema que té a casa: el seu fill preadolescent Junior, és homosexual.

Jano i Rodrigo Cota ofereixen una obra humorística que ridiculitza directament i sense complexos una societat masclista que s'esfondra davant l'arribada de nous conceptes per a entendre la vida basats en les llibertats individuals i d'expressió.


Enllaços:

Tast de Natxo Camacho, al web de l'editorial
Fitxa de Rodrigo Cota, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Jano, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de la col·lecció Andana Gràfica, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Andana Editorial, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs d'Andana Editorial Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada