16 de juliol 2021

HarperCollins Ibérica (1) / HarperKids (1): 4 cobais mutants, d'Artur Laperla


[Darrera revisió: 20 d'abril de 2023]

HarperCollins Ibérica és la filial de HarperCollins Publishers a Espanya i Portugal. Va ser creada el 2015. HarperKids és el seu segell infantil. 

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català de la col·lecció de còmic infantil 4 cobais mutants, escrita i dibuixada per l'autor català Artur Laperla. Avui en dia, s'han publicat números: El segrest d'en Pantaleone (març de 2021), La bèstia de les profunditats (setembre de 2021) i L'art de robar (setembre de 2022).


4 COBAIS MUTANTS

4 cobais mutants
Artur Laperla
A partir de 7 anys
Rústica
15,5 x 20 cm
Núm. 1: 104 pàgines. Núm. 2-3: 128 pàgines
Color
13,90 €








INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL del núm. 1

CRIATS COM A ANIMALS DE LABORATORI, LA BRÒQUIL, LA BORRISSOL, EN SAMSÓ I EN CUQUÍSSIM VAN SER VÍCTIMES DE DIVERSOS EXPERIMENTS, PERÒ VAN ACONSEGUIR FUGIR DEL SEU CAPTIVERI I ARA SÓN COBAIS MUTANTS I FUGITIUS.

Una nit de tempesta, els nostres amics estan buscant menjar quan, de sobte, troben una nota de segrest: «Tenim en Pantaleone. No facis res i espera instruccions. XXX»

Qui és en Pantaleone? La taca vermella que hi ha a la nota, és de sang o de salsa de tomàquet? I què hi feia, la nota, a la porta de la Pizzeria Lolo…? L'únic que saben és que, en algun lloc, hi ha algú retingut contra la seva voluntat que necessita l'ajuda dels 4 COBAIS MUTANTS, i que, gràcies a ells, el bé triomfarà.







Enllaços:

- Fitxa de 4 cobais mutants, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa d'Artur Laperla, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de HarperCollins Ibérica, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de HarperKids, a Tebeosfera (en castellà)


Fonts d'informació: els webs de HarperCollins Ibérica i Tebeosfera i el bloc ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada