divendres, 16 de juliol de 2021

HarperCollins Ibérica (1) / HarperKids (1): 4 cobais mutants, d'Artur Laperla


HarperCollins Ibérica és la filial de HarperCollins Publishers a Espanya i Portugal. Va ser creada el 2015. HarperKids és el seu segell infantil. 

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català de la col·lecció de còmic infantil 4 cobais mutants, escrita i dibuixada per l'autor català Artur Laperla. Avui en dia, hi ha un número publicat, titulat El segrest d'en Pantaleone (març de 2021).


4 COBAIS MUTANTS

4 cobais mutants
Artur Laperla
A partir de 7 anys
Rústica
15,5 x 20 cm
104 pàgines
Color
13,90 €
Esgotat

INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

CRIATS COM A ANIMALS DE LABORATORI, LA BRÒQUIL, LA BORRISSOL, EN SAMSÓ I EN CUQUÍSSIM VAN SER VÍCTIMES DE DIVERSOS EXPERIMENTS, PERÒ VAN ACONSEGUIR FUGIR DEL SEU CAPTIVERI I ARA SÓN COBAIS MUTANTS I FUGITIUS.

Una nit de tempesta, els nostres amics estan buscant menjar quan, de sobte, troben una nota de segrest: «Tenim en Pantaleone. No facis res i espera instruccions. XXX»

Qui és en Pantaleone? La taca vermella que hi ha a la nota, és de sang o de salsa de tomàquet? I què hi feia, la nota, a la porta de la Pizzeria Lolo…? L'únic que saben és que, en algun lloc, hi ha algú retingut contra la seva voluntat que necessita l'ajuda dels 4 COBAIS MUTANTS, i que, gràcies a ells, el bé triomfarà.
Enllaços:

Fitxa d'Artur Laperla, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de HarperCollins Ibérica, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de HarperKids, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de HarperCollins Ibérica i Tebeosfera i el bloc ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada