dimarts, 6 de juliol de 2021

Disset Edició (2): La pitjor pel·lícula del món, de Josep R. Cerdà i J. A. Mendiola


Disset Edició és el segell editorial de l'empresa mallorquina Disset Consultors, creada l'any 1994 (amb el nom de Di7 grup d'Edició). Ha publicat alguns còmics en català.

Aquesta entrada està dedicada a la novel·la gràfica La pitjor pel·lícula del món. Hollywood / Mallorca, 1967, escrita per Josep R. Cerdà (Josep Ramón Cerdà i Mas) i dibuixada per J. A. Mendiola (Josep Antoni Mendiola), ambdós mallorquins; i publicada l'abril de 2021.La pitjor pel·lícula del món. Hollywood / Mallorca, 1967
Josep R. Cerdà i J. A. Mendiola
17 x 24 cm
Dues tintes
96 pàgines
Rústica cosida
17 €
Abril de 2021INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Mentre el franquisme es troba en ple descobriment de les meravelles econòmiques del turisme i l’obertura a l’exterior, Mallorca és el plató del rodatge d’una pel·lícula amb els millors ingredients possibles: una gran història del prestigiós escriptor John Fowles (entre les millors novel·les angleses del segle XX, segons la crítica), i quatre estrelles del cinema americà i europeu en el seu millor moment. Però Anthony Quinn, Michael Caine, Anna Karina i Candice Bergen no varen poder evitar el desastre, i El mag va ser només (només?) el nom d’una platja i una pel·lícula de culte redescoberta posteriorment per cinèfils exquisits.


Enllaços:

Fitxa de La pitjor pel·lícula del món, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Josep R. Cerdà, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de J. A. Mendiola, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Disset Edició, a Tebeosfera (en castellà)

Fonts d'informació: els webs de Disset Edició i Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada