30 d’agost 2022

Disset Edició (4): Catalina. La cuinera de l'Òpera, de Margalida Vinyes


Disset Edició és el segell editorial de l'empresa mallorquina Disset Consultors, creada l'any 1994 (amb el nom de Di7 grup d'Edició). Ha publicat alguns còmics en català.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català del còmic titulat Catalina. La cuinera de l'Òpera, escrit per Margalida Vinyes i Xesca Gomila i dibuixat per Vinyes; i publicat l'abril de 2015.Catalina. La cuinera de l'Òpera
Margalida Vinyes i Xesca Gomila
Rústica cosida
16,5 x 22 cm
Dues tintes
184 pàgines
19,50 €
Abril de 2015INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

La vida de na Catalina Fiol, dona de poble, de caràcter i d’empenta, avançada al seu temps, serà una vida plena de dificultats, on la seva passió per la cuina esdevindrà el seu lligam amb el món i el seu mitjà d’expressió.

Na Catalina és un personatge molt estimat en el poble de Binissalem i la seva fama com a cuinera es veu reforçada pel misteri de les seves receptes, el secret de les quals no ha volgut donar mai a ningú. Les té guardades dins una bossa de pell color magrana i ni tan sols els seus fills saben on la té amagada.

Aquest llibre és la culminació d’una vida dedicada a la cuina tradicional mallorquina tractada amb creativitat i amor, i és el testimoni d’un temps I d’uns costums ja perduts. Al mateix temps és una oportunitat per descobrir els secrets de la Cuina de na Catalina… una cuina amb argument.


Enllaços:

Fitxa de Catalina. La cuinera de l'Òpera, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Margalida Vinyes, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de Xesca Gomila, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Disset Edició, a Tebeosfera (en castellà)


Fonts d'informació: els webs de Disset Edició i Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada