23 d’agost 2022

Mai Més (1): Calavera Lunar. Especial 25è aniversari, d'Albert Monteys


Mai Més és una editorial catalana independent fundada per Judit Terradellas i Sergio Pérez a Barcelona el 2019. Està especialitzada en els gèneres fantàstic, de ciència-ficció i terror.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català del còmic Calavera Lunar. Especial 25è aniversari, escrit i dibuixat per l'autor català Albert Monteys, i publicat el novembre de 2021.



Calavera Lunar. Especial 25è aniversari
Albert Monteys
Cartoné
17,5 x 26,5 cm
Color, i blanc i negre
80 pàgines
19,50 €
Novembre de 2021








INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

«Calavera Lunar fabrica tot el seu equipament amb escuradents des de l’episodi “Calavera Lunar fa un curs d’armament amb escuradents”.»

Durant dècades, les aventures d’en Calavera Lunar han apropat el sentit de la meravella a petits i grans, marcant generació rere generació de lectors. Ara, un dels herois més llegendaris de la nostra historieta torna en aquest luxós volum que inclou una selecció dels seus episodis més memorables.

Éssers d’energia, criminals multiment, persecucions, dilemes morals, amors no correspostos, viatges en el temps, manualitats extremes, brutalitat policial, monstres gegants i molt més en un volum que cal atresorar en la biblioteca de qualsevol aficionat al novè art.

Albert Monteys i Homar (Barcelona, 1971) és un autor de còmic català, conegut sobretot pels seus treballs per al setmanari satíric El Jueves, revista de la qual va ser director del 2006 al 2011. És guanyador dels premis a l’Autor Revelació (1997), al Millor Guió (2006) i a la Millor Obra (2019) del Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Actualment, és un dels il·lustradors i guionistes espanyols més reconeguts a l’àmbit internacional, sobretot degut a la repercussió al mercat americà dels seus últims treballs (Univers, Solid State, Matadero cinco). Aquest 2021 ha rebut la seva segona nominació als premis Eisner per l’adaptació de l’obra de Kurt Vonnegut.


Enllaços:

Fitxa d'Albert Monteys, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Mai Més, a Tebeosfera (en castellà)


Fonts d'informació: els webs de Mai Més i Tebeosfera i el bloc ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada