10 d’agost 2022

GEC (22) / La Galera (12): els còmics de Raymond Briggs


La Galera és una empresa catalana fundada l'any 1963. Està especialitzada en literatura infantil i juvenil. Des de 1992, forma part de Grup Enciclopèdia Catalana. Ha publicat alguns còmics en català.

Aquesta entrada està dedicada a l'edició en català dels còmics de l'autor britànic Raymond Briggs (1934-2022) publicats per La Galera: El ninot de neu, publicat el setembre de 2007, i Pare Noel, publicat l'octubre de 2007 (avui en dia, exhaurit/descatalogat).



El ninot de neu
Raymond Briggs
A partir de 5 anys
Cartoné
21,3 x 30 cm
Color
32 pàgines 
15 €









INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

Sinopsi

Aquest àlbum il·lustrat relata, sense paraules i en format còmic, la tendra amistat que sorgeix entre un nen i el ninot de neu que crea al jardí.

Sobre l'autor

Raymond Briggs va néixer a Londres l'any 1934. Després d'estudiar art en prestigiosos centres de la seva ciutat, va començar a treballar en el món de la publicitat. Aviat però, va començar a guanyar reconeixement com a il·lustrador i autor de llibres infantils. Moltes de les seves obres han estat traduïdes a diversos idiomes i se n'han fet adaptacions per a sèries de dibuixos animats i pel·lícules. Alguns dels seus títols més coneguts són: The Mother Goose Treasury, Father Christmas i The Showman. També és autor de llibres per a adults, entre els quals destaca When the Wind Blows.


PARE NOEL

Pare Noel
Raymond Briggs
A partir de 6 anys
Cartoné
22 x 25,5 cm
Color
28 pàgines 
15 €
Exhaurit/descatalogat







INFORMACIÓ DE L'EDITORIAL

El còmic d'un Pare Noel rondinaire i entranyable que, des dels anys setanta, ha captivat generacions de lectors de tot Europa.


Enllaços:

Fitxa de El ninot de neua Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Pare Noel, a Tebeosfera (en castellà)
Fitxa de Raymond Briggs, a Tebeosfera (en castellà)
- Fitxa de La Galeraa Tebeosfera (en castellà)


Fonts d'informació: els webs de La Galera i Tebeosfera i el blog ComiCat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada